Hae
VillaNanna

Mitä tapahtuu kun lapset katoaa?

Ei nyt sentään niin kamalaa tapahtunut, että lapsi katoaisi niin, ettei tiedetä missä on. Meillä oli juuri molemmat pojat muutaman päivän poissa, molemmat reissussa, toinen lomailemassa Turussa ja toinen naapurinpojan kanssa mökkeilemässä. Saatiin siis ihan vahingossa omaa aikaa, parisuhdeaikaa ja kun tämä tapahtui, niin molemmat tuijottaa seinää ja miettii kuumeisesti, että mitäs nyt? Osataanko me ollenkaan olla kahdestaan.
Osattiinhan me sitten lopulta, kun saatiin tai uskallettiin heittää se vanhemmuusturkki pois harteilta ja sukeltaa omaan maailmaan. Maailman kiertäminen aloitettiin kuitenkin Kierrätyskeskuksesta ja päättyi Haltialan tilalle. Oli oikein makoisa päivä kaikin puolin. Oli kyllä erittäin mielenkiintoista olla tupa tyhjänä, siitä onkin niin paljon aikaa, ettei edes muista moista. Oli todella isoja vaikeuksia päästää irtiotto moodiin.
Haltialan tilan grillistä saa todella hyviä bataattiranuja sekä muita herkkuja, hyvät hinnat ja upea miljöö ympärillä. Valtavasti ihmisiä ja joutui aika pitkään odottamaan ruokaa, onneksi jonotusaika ilmoitettiin jo tilattaessa. Mutta mikä siinä oli ollessa, olla ja höpöttää, möllöttää ja nauttia olostaan. Ihana ilma.

Meidän ensimmäinen yhteinen päivä tarvitsi ihan uuden asun, playsuitin tietenkin ja sen ompelin vanhasta mekosta. Tykästyin todella paljon tähän kun vetaisin sen päälleni ja vielä kun oli aivan ihana lämpöinen ja aurinkoinen päivä, niin tuli kesätyttö fiilis pintaan. Oli onnistunut asuvalinta, vai mitä mieltä olette? Haalareiden kaavoja on nykyään ihan missä tahansa lehdissä mutta kaavoja voi myös yhdistellä mielin määrin. Nappaa vain kiva yläosa ja shortsit, yhdistä toisiinsa. Muista vain lisätä tarpeeksi rinnan ja lantion väliin materiaalia, että ei tule liian lyhyt. Tai sitten leikkelee vapaasti, niin kuin minä tein. Onnistuu sekin hyvin. Mekko löytyi läjästäni, joten läjä projekti pääsi taas hiukan eteen päin.

Mukavaa päivää kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *