Hae
VillaNanna

Liivimekko seiskaveikasta

Liivimekko seiskaveikasta

Tähän aikaan vuodesta liivimekko seiskaveikasta on kiva asu. Se on lämmin, mutta kuitenkin sen verran vilpoinen, että kevään lämpimille päiville se sopii hyvin. Liivimekko on siitä kiva, että sen ulkonäkö muuttuu sen mukaan mitä sen kanssa pukee myös päälle. Itse halusin suurta hihaa ja sehän löytyi hienosti omasta kaapista.

Liivimekko seiskaveikasta

Novitan langoista ollaan valtavasti montaa mieltä, osa ei voi sietää, osa tykkää. Itse kuulun siihen ryhmään, joka neuloo paljon Novitan langoilla. En ole huomannut niissä yhtään eroa muihin. Minusta osa kalleimmista langoista vaikuttaa huonommilta mitä Novitan. Mutta puhukaamme nyt tästä minun neulemekosta. Tässä alkaa kuitenkin olla sellainen aika, että virkkuukoukku on käytössä enemmän mitä puikot.

Malli:

  • Novita 2009 -syksy
  • Ohje

Voit valita itse teetkö lehdestä vai klikkaatko itsesi Novitan ohjeisiin. Itsellä tulee huonosti tehtyä netin ohjeilla kun lehtiä löytyy pilvin pimein. Mutta joka tapauksessa, pidän tämän tyyppisistä vaatteista, sillä ne ovat monikäyttöisiä. Voi pukea päälle minkä tahansa kanssa. Koska rakastan suuria ilmapallohihoja, niin tietenkin valitsin liivimekon kanssa sellaisen paidan. Paita on vuosia sitten hankittu kirpparilta. En nyt ihan tarkkaan muista onko se Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta vai jostain muualta.

Värikkäitä sukkahousuja ja suuria hihoja

Ne ovat tosiaan niitä asioista, joista pidän ja paljon. Monen kirjavat sukkahousut, myös kuviollisia ja isot hihat, oli ne sitten puffia tai ilmpalloa tai mitä tahansa siitä välistä. Kaikki käy. Minusta kaikkein mahtavinta talvipukeutumisessa on se, että voi pukeutua väreihin. Niin monet valitsee kaikkein pimeimpään aikaan sen harmaan tai mustan, niin itse haluan niiden pariksi aina jotakin värikästä. Useimmiten tosin oman väripaletin mukaan.

Väreillä on nimittäin väliä. Osa väreistä vie energiaa ja saa mielen synkäksi ja sitten on värejä, jotka taas tuo energiaa ja parantaa myös mieltä. Väreillä on muitankin tärkeitä rooleja meidän hyvinvointiin. Siksi väreillä on väliä. Itse valitsen tosin helpommin aina oman väripaletin mukaan, olen syksy ja minulle käy parhaiten syksyn ihanat murretut värit. Toki käytän paljon muitakin värejä mutta tietenkin syksyn värit on ne minun juttu.

Liivimekko seiskaveikasta

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Minä en ees tiedä, mihin värityyppiin kuulun. Jotenkin en koskaan saanut sitä selvitettyä varmuudella. Epäilen, että kevät 🙂. Tykkään kirkkaista, mutta veitsistä väreistä. Vähän kuin akvarelli. Sitten mulla on inhokkivärejä, joita en siedä päälläni.

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Ei ollutkaan kevät, vaan kesä 🙂 Erehdyin.

  3. Transfemi57 kirjoitti:

    Aivan upea asukokonaisuus!! Olet taas löytänyt ihanan väriyhdistelmän!!
    Tavallaan yksinkertainen ja neutraali mutta silti siinä on se jokin!
    Sopii sinulle täydellisesti, vau!!

  4. Transfemi57 kirjoitti:

    Ahaa..!!! Nyt se selvis… eli värianalyysi kurssi ja vaatetusalan koulutus..
    Olen ollut ihan ihmeissäni pitkään tuosta sun värien käytöstä. Ne on yleensä just niin kuin tuossa liivimekko kuvissa, aika neutraaleja ja hillittyjä mutta niissä on just se jokin. Ihanan lisän tekee sukkahousujen väri!
    Ainakin minua inspiroit värien yhdistelemisessä, Kiitos! 🤗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *