Hae
VillaNanna

Avokassukat trikoovaatteista

Minulla on aina ollut viha -rakkaussuhde sukkiin, tällä hetkellä se on suurta sukkarakkautta, oli sitten kyse polvisukista, nilkkasukista tai sitten avokassukista. Varsinkin eri väriset sukkahousut on täällä pop nyt. Jokin aika sitten kaikki sukat piti olla huomaamattomia ja hyvin yksinkertaisia. Ei saanut olla mitään kuvioita tai muitakaan.
Avokassukat on näin kesällä ihan must juttu, ainakin minulla. Useasti kun herkkä iho ei tykkää noista kengistä ollenkaan. Silloin helpotusta tuo juurikin erilaiset avokassukat. Niitähän minulta löytyy monenlaiset, lähinnä pitsisiä. Mutta alkusyksylle tarvitaan omansa ja vähän paksummat ja sellaisia on helppo tehdä vanhoista trikoovaatteista. Kaavan saa napattua vanhoista avokassukista, jotka ovat aikaa sitten menneet rikki. Näitä tekee sarjana monet parit samalla kertaa. Ompelu onnistuu saumurilla tai ihan tavallisella ompelukoneella. Ei ole niin iso väli kummalla surauttaa.

Koska kenkäni ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta aika avonaisia, niin myös näiden sukkien pitää olla avonaisia. Toki kun tekee avokassukat pitsistä tai kuviollisesta materiaalista, niin pitäähän ne näkyä kengästä myös vähäsen. Ei kauniita sukkia ole tarkoitus piilotella vaan ne ovat osa asua. Tai näin minä teen. Toki kävelykengän kanssa sopii niin polvisukka kuin nilkkasukkakin hyvin. avokassukka on aina sukka, jota en käytä sandaalien kanssa. Muita sukkia voin hyvin käyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *