Hae
VillaNanna

Se on tää mun neuletakki

Se on tää mun neuletakki, joka sen tekee. Ai, minkä? No, tän fiiliksen…Kun sä kävelet tuulessa ja tuuli tarttuu painavan takin helmaan ja se lepattaa auki kuin raskaat suuret siivet. Kävelet jylhää kalliota pitkin ylöspäin ja huipulla katsot alas valtakuntaasi. Sellaisen fiiliksen takki tekee.

Se on tää mun neuletakki

Meidän kahden taival on pitkä, toooosi pitkä. Välillä en sietänyt tätä takkia ollenkaan ja välillä tämä on ollut parasta elämässä. Neuloin tämän 2000 -luvun alussa, mallista ei valitettavasti ole muistikuvaa tällä haavaa. Uskon kuitenkin, että ohje löytyy jostain vanhasta Moda lehdestä. Sellainen lehti kun on ollut joskus olemassa. Takin olen neulonut kaksinkertaisella seitsemän veljestä isoveli -langalla ja takki painaa ja paljon. Siksi olikin hassua, että tuuli nappasi kaikesta huolimatta helmasta kiinni ja heitteli helmaa miten sattui ja minne sattui.

Miksi meikäläinen nyt esittelee tällaisen vanhan takin täällä? Ihan siitä syystä, että nyt on sen aika. Tämä näyttävä takki sopii kaiken kanssa ja on lämmin. Siitäkin huolimatta, että on aika paksuilla puikoilla neulottu ja kun painaa, on silmukat vähitellen myös alkaneet venyä. Joten se tarkoittaa sitä, että neuletakki vaikuttaa harvalle, jota se ei kuitenkaan ole. Tuolla korkealla kovassa tuulessa, oli takin kanssa erittäin lämmin.

Neuleet on mun lempparivaatteita

Neuleet on parasta mitä voi olla. Syksyllä voi verhoutua niihin, talvella paksummat on pop, keväällä voi vielä hyvin käyttää ihania pehmeitä neuleita ja kesällä taas päälle laitetaan ihanan kevyttä pellavaa tai puuvillaa. Toki monet muut ihanat kesäneuleet toimii. Villasukistakin luovun vasta kun lämpötila kohoaa 30 asteeseen. Sitä ennen ei villasukat päältä katoa edes nukkuessa. Villasukat hoitaa jalkoja ja pitää ne lämpimänä.

Viha -rakkaussuhteeni tähän kuvissa näkyvään neuletakkiin on voimakas ja se näkyy takissa. Helma on kulunut, onhan tätä paljon käytetty, mutta samalla taas se näyttää sille, ettei se ole koksaan päällä ollut. Kun takki valmistui, oli se minulle aivan liian iso, nyt se on sopiva tai oikeastaan, neule venyy ja paukkuu niin paljon, että se olisi sopiva vielä silloinkin kun lihoisin toiset 30 kiloa. Tämä kun venyy ja paukkuu kunnolla, ehkä se on yksi syy miksi tästä tykkään ja en tykkää. Takki venyy ja venyy ja venyy.

Se on tää mun neuletakki

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

4 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Hieno neuletakki =)

    Nyt pitää laittaa sulle linkki yhteen tuunausaiheiseen Youtubevideoon. Tästä lopputuloksesta tuli nimitteäin tosi hieno ja taitava tekijä.
    https://www.youtube.com/watch?v=8bK2Z8QRV0A

  2. Jael kirjoitti:

    Upea neuletakki:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *