Hae
VillaNanna

Pyykkipussi paviljongin verhosta

Pyykkipussi paviljongin verhosta

Pyykkipussi valmistui hienosti meidän vanhan paviljongin verhosta. Tosiaan meidän söpö piha on enää muisto vain ja tuota muistoa vaalin niin, että pelastin paviljongin pari parhaiten säilynyttä verhoa.  Toinen verho on nyt leikelty ja toinen saattaakin päätyä parvekkeelle.

Pyykkipussi paviljongin verhosta

Koska verho on valkoinen, halusin siihen jotakin mikä tuo vähän väriä. Verhot olivat tuolla laatikossa, joten päätin kaivella laatikkoani vähän lisää ja ylijäämäprojektini ei tuottanut pettymystä. Löysin nimittäin tilkkuja, joista leikkelin erilaisia vaatteita. Ensin ompelin lankaa pussin ympäri kuin se olisi pyykkinaru, johon ompelin vapaalla konekirjonnalla vaatteita narulle. Sisäosan tein kankaisista kestokasseista, joita sattuu olemaan monen monta kaapissa. Materiaali näissä kestokasseissa on paksua, joten pyykkikassi pysyy nätisti kuosissa, mutta sen saan tarvittaessa myös pieneen tilaan.

Ohjeet pyykkipussiin

Hyödynsin kestokassien sangat ja otin käyttöön myös verhojen tarranauhaosat, joilla verhot on kiinnitetty paviljonkiin. Näin kassin saa myös suljettua ja se on helppo siirtää pois jaloista sangoista. Lopputulos on minun mieleeni ja onnistui hyvin vaikka vuorin kassit menivätkin väärin päin. Se ei kuitenkaan haittaa yhtään, kukaan ei sitä katsele, eikä sisäpuoli muutenkaan näy ulospäin. Koska pyykkipussissa on sangat, sen voi vaikka laittaa koukkuun roikkumaan. Eli ei tarvitse pitää lattialla.

Pyykkipussi paviljongin verhosta

Mitä muuta voisi tehdä verhosta?

Tällä hetkellä en oikein tiedä mitä ihmettä sitä tekisi tuosta yhdestä lopusta verhosta. Ehkä kenkäpusseja, mutta niitäkin on jo aika monta. Ja kaapissa on iso määrä materiaalia niihin. Ei niitäkään voi kaapit täyteen tehdä. Joten nyt täytyy odotella, että tulisi jokin inspiraatio tuosta materiaalista. Tosin ylijäämäprojektin kohdalla tuo materiaali vie kyllä valtavasti tilaa laatikossa. Mutta ehkä kestän odottaa sitä ideaa vielä hetkisen.

Tai jos teillä tulee ideaa, niin otan mielelläni vastaan. Kangas on UV suojattu, vettähylkivää, mutta ei niin kauhean mukava kangas. Se on hyvin sähköistä ja kerää kyllä puoleensa kaiken mahdollisen karvan mitä meiltä löytyy. Pyykkipussin kohdalla on suihkutettu sähköisyyttä estävää suihketta, joten sen sähköisyys on hoidettu. Mutta hiukan mietityttää tuon loppuverhon käyttö. Katsotaan nyt mitä saan aikaan vielä tässä.

Pyykkipussi paviljongin verhosta

Nautinnollista pyykkipäivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

LUE MYÖS:

Ylijäämäprojekti

Pojan farkuista hame minulle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *