Hae
VillaNanna

Nilkkamittainen poolokauluksinen neuleliivi

Nilkkamittainen poolokauluksinen neuleliivi

Nilkkamittainen neuleliivi valmistui viikko sitten. Minulla kun ei muka ole tarpeeksi liivejä muutoin. Mutta tosiaan tällaista liiviä minulla ei ole ja siksi ehdottomasti oli tämä saatava. Tajusin vasta myöhemmin, että tämähän sopii oikein hyvin meidän Viaporin kekriasuksi. Alle vain itse ompelemani second skin -leggarit ja valkoinen pitkähihainen paita. Jalkaan maiharit ja ei muuta kuin juhlimaan talven tuloa.

Nilkkamittainen poolokauluksinen neuleliivi

Koska minulla on hillonnut jonkin aikaa paksu neulekangas, jonka alkuperäistä tarkoitusta en valitettavasti ole aikoihin enää muistanut, muuttui nyt tällaiseksi neuleliiviksi. Kaavaakaan minulla ei ole antaa, sillä vain saksin sinne tänne tämän kankaan. Tähän neuleliiviin halusin ehdottomasti korkean poolokauluksen ja erittäin korkeat halkiot, ei ollut tarkoituskaan, että tästä tulisi liivimekko, niitäkin kun minulla on. Halusin nimenomaan erilaisen liivin ja tämä on sitten lopputulos. Mitä tykkäätte?

Minulle talvella tärkein asia on poolokaulus, en kestä ollenkaan kylmää ja pahinta on jos kaulassa tuntuu kylmä. Siksi minulla on isot määrät vaatteita, joissa poolo tai sitten laitan alle trikoopaidan, jossa poolokaulus. Eli poolo on meikäläiselle se tärkein juttu talvivaatteissa. Nyt kun liivi on ollut päälläni, niin huomaan, että halkiot olisivat saaneet alkaa jo ylälantiolta, ehkä jopa vyötäröltä. Mutta seuraavaan sitten, jos sellaisen satun tekemään. Tämä toimii näinkin aivan hyvin.

Nilkkamittainen poolokauluksinen neuleliivi

Kasvaako nyt ompelumania neuloosin rinnalle?

Valitettavasti ei kyllä vielä. Toki huomaan, että ompelumania kyllä kolkuttelee tuolla ovella, mutta vielä en ole sitä päästänyt sisään. Samaan aikaan on neuloosi alkanut irrottaa otettaan, mutta sekin johtuu varmasti pitkälti ajanpuutteesta. En ole siis oikein ehtinyt neuloa, niin paljon hommaa. Mutta ensi viikolla on aloitettava seuraava ompelutyö, joten katsotaan josko sen ompelumanian jo kutsuisi sisälle. Sen verran on rästissä ompeluhommia, että ne pitäisi saada kyllä tässä tehtyä pois alta ennen kevättä.

Toivon kuitenkin, että neuloosi pitäisi pintansa myös, sillä nyt olisi sen verran paljon ihania neuleita suunnittelilla. Miehelle, pojille ja tyttärelle. Kaikki ovat tilanneet jotakin itselleen ja sen lisäksi pitäisi saada keskeneräiset vihdoin pois koreista pyörimästä. Hiki tulee pelkästä ajatuksesta, että kesken on monen monta vaatetta. Samoin iso kasa korjattavia vaatteita. Ehkä se korjattavien pino on se mikä estää sen ompelumanian tulon….

Nilkkamittainen poolokauluksinen neuleliivi Nilkkamittainen poolokauluksinen neuleliivi

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

 

10 kommenttia

  1. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Tosi ihana ja fiksu malli: lämmittävä muhkea kaulus ja lämmittää myös jaloista, mutta halkiot helpottavat kuitenkin liikkumista! 👍

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Näyttää varsin näppärältä ja lämpimältä 👌

  3. Sonja Suomela kirjoitti:

    Tämä on kyllä tosi kiva liivi! Sopii hyvin näihin syksyilmoihin.

  4. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Minusta tämä on tosi hauska idea! Ei ainakaan tylsäksi tai perinteiseksi vaatteeksi voi sanoa.

  5. petra kirjoitti:

    Tuo on ihan täydellinen talvikauden vaate! Tosi hyvät kuvat ootte ottanu 😊👌🏼

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *