Hae
VillaNanna

Minä ja minun härpäkkeet

Tällä hetkellä on hiukan sellainen olo, että jätän tuon läjä projektin unholaan ja keskityn muihin töihin. Tavallaan sekin harmittaa, sillä silloin läjä taas kasvaa. Mutta tällä hetkellä ei tunnu tulevan minkäänlaista ahaa elämystä näistä materiaaleista, joita läjässä on. Teinkin niin, että syyslomalla laitoin isot kassit tilkkuja ja jämiä kouluun askarteluja varten. Samaa ajattelin tehdä myös meidän omaan kouluun. Eli saisin aika näppärästi tuosta kasasta nyt tavaraa pois toisella tavalla mitä olen ajatellut. Parin tuotoksen korjaaminen on myös edessä kun haluankin niistä vähän muuta mitä ne nyt on. Eli suunnitelmien muutoksia on tiedossa. Myös uuden blogi on avattu mutta siellä ei vielä toistaiseksi ole yhtään mitään. Koitan aloittaa sen mahdollisimman pian. Blogi pyörii edelleen näiden härpäkkeiden ympärillä mutta nyt on teilläkin mahdollisuus saada omaksi näitä omituisia ja erilaisia vaatteita. Tyyli muuttuu ja minä sen mukana.

Tämä härpäke on jo kertaalleen tuunattu mutta en oikeastaan syttynyt sille ollenkaan. annoin mielikuvituksen taas viedä ja lopputulos onkin sitten jotakin todella kummallista, mikä ei ole mitenkään yllättävää kun minusta on kyse. Jokainen päättäköön itse onko asu kiva vai ei. On ainakin hyvin erilainen ja sopii moneen läjä projektin härpäkkeen kanssa yhteen.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *