Hae
VillaNanna

Hääpäivä, 16 vuotta yhteistä taivalta

Hääpäivä, 16 vuotta yhteistä taivalta

Hääpäivä ja vihdoin päästiin viettämään juuri tätä hääpäivää. Kuukausi myöhemmin, mitä meidän hääpäivä oikeasti on. Syitä löytyy monta miksi meidän yhteisen juhlan viettäminen kesti näin pitkään. Mutta emme mene niihin asioihin nyt, vaan keskitymme meidän yhteiseen päivään, jonka vietimme Klaus K hotellissa.

Hääpäivä, 16 vuotta yhteistä taivalta

Kyllä, olemme talsineet yhdessä 16 vuotta, ja 16 vuotta olemme olleet naimisissa. Menimme siis lähes heti naimisiin kun olemme olleet ensimmäisillä treffeillä. Mutta emme keskity siihenkään nyt, mutta voit lukea aiheesta aikaisemmasta postauksesta, jonka olen kirjoittanut muutama vuosi sitten, linkki on tuossa alla.

Tämän ei pitänyt kestää

Meillä ei ollut niin isoa ohjelmaa mitä meillä oli pari vuotta sitten. Tähän liittyi niin korona kuin sekin, että ei kauheasti inspiroinut. Halusin elokuviin ja elokuviin siis mentiin, sekä syömään. Saatiin huone jo etukäteen ja vietiin tavarat huoneeseen ja tsekattiin millainen huone on. Ja ei kun kävelylle ja siirtyminen leffateatteriin. Alun perin oli tarkoitus mennä katsomaan House of Gucci mutta koska näytösajat eivät sopineet meidän suunnitelmiin, niin varasimme paikat Kuolema Niilillä näytökseen. Leffa oli ihan ok, koska kyse on tutusta leffasta, josta olen nähnyt kolme versiota, niin tämä ei kuitenkaan yltänyt niihin, joista pidän eniten.

Leffan jälkeen palasimme huoneeseen ja aloimme valmistautumaan illalliselle. Paikaksi oli valikoitunut Toscanini ravintola, joka on hotellin yhteydessä. Ja olikin muuten nappi valinta. Ruoka oli todella hyvää ja paikkakin autenttinen, vaikka päivällä ravintola oli niin jotenkin kolkko. Mutta ihmiset luovat tunnelman ja tyhjä ravintola muuttuu aivan toiseksi kun ihmiset tulevat nauttimaan elämästään. Valitsimme kolmen ruokalajin menuun ja keskusteluissa matkasimme jälleen kerran Krakovaan ja Zakopaneen. Suunnittelimme matkaa, tietenkin.

Hääpäivä, 16 vuotta yhteistä taivalta Hääpäivä, 16 vuotta yhteistä taivalta Hääpäivä, 16 vuotta yhteistä taivalta

Iltakävely piristää ruokailun jälkeen kummasti

Meillä oli todella ähky olo kun päästiin kapuamaan huoneeseen takaisin, oli pienen tv hetken jälkeen lähdettävä katselemaan Helsingin valoja, saamaan hiukan ähkyä pois vatsasta. Kun saavuimme takaisin huoneeseen, olikin herkullinen iltapala tarjoiltu huoneeseen. Eli ilta vierähti täysin syömisen parissa. Mutta se ei mitenkään haitannut. Olin myös erittäin tyytyväinen siihen miten hyvin huomioitiin se, että sianlihaa ei saanut olla tarjolla meille. Erikseen vielä mainittiin missä ruuissa on sianlihaa. Ihan mahtava palvelu tältä osin. Tykkäsin muutoinkin hotellista, ihanan rauhallinen vaikka asiakkaita tuntui olevan kuitenkin reippaasti. Mieheni vaikuttui aamupalasta, joka oli runsas, mutta tarkkaan mietitty, ylimääräistä ei vaikuttanut olevan. Myös vegaaniset vaihtoehdot löytyivät helposti.

Meillä oli myöhäinen uloskirjautuminen, mutta mieheni halusi viedä minut vielä yhteen paikkaan. Kyllä, se oli kirppari. Tiedän tiedä, minulla on ostolakko päällä. Mies kuitenkin halusi antaa minulle lahjan, joten suuntasimme Hämeentielle ja ihanan suloiseen pieneen putiikkiin, Moody Monday -second hand on todella suloinen, pikkuruinen putiikki, jossa on ihana tunnelma. Kahviakin saa ostaa…Ihan vinkkinä. Tein siis pari täsmä hankintaa kevääksi ja täytyy kyllä sanoa, että en kyllä tarvitse enää mitään kaappiini. Se on nyt täynnä aivan ihania juttuja. Söpöjä keväisiä herkkuja.

Tällainen oli siis meidän hääpäivä tällä kertaa.

Nämä tuotteet olivat aivan ihania. Näitä sai lainata lainauspisteeltä ja kun lähdettiin, niin tuotiin ne takaisin lainauspisteelle. Näitä pitää saada myös kotiin.

Hääpäivä, 16 vuotta yhteistä taivalta Hääpäivä, 16 vuotta yhteistä taivalta

Nautinnollista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

 

14 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  Ihanalta irtiotolta kuulostava hääpäivä! 🙂 Me vielä opetellaan juhlistamaan omia merkkipäiviä 😀 Syksyllä käytiin kahdestaan hotellissa yötä ekaa kertaa sitten hääyön. Juhlistettiin molempien kolmekymppisiä kahdestaan. Nyt sitten järjestin meille tammikuussa 8v hääpäivä yllätyksen, mutta sen uudelleen aikatauluttaminen on edelleen kesken kun tämä pallo ei vielä poksahtanutkaan 😀

  Olipa myös ihana että olit linkannut tähän teidän aikaisempia postauksia! Kiva lukea muidenkin rakkaustarinoita, joiden ei pitänyt kestää! 🙂 Toivon teille lisää onnellisia vuosia, kaikkine väreineen! <3

 2. Jasmin kirjoitti:

  Toivon että meilläkin olisi edessä noin pitkään kestävä suhde! Se on harvinaista tänä päivänä…♥

  Aurinkoista viikonloppua! ?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 3. Suvi H kirjoitti:

  Mukavan kuuloinen teidän hääpäivän vietto ?

  Kävin itsekin hiihtolomalla katsomassa tuon Kuolema niillä. En oikein osaa sanoa että tykkäsin siitä vai en, mutta loppuratkaisu ei ollut yllätys, jotenkin se vain arvasin, vaikken aina kaikkea nähnytkään ja tekstitykset piti arvata ?

  • villananna kirjoitti:

   En ole näistä uusista versioista niin välittänyt. Esimerkiksi Idän pikajunakaan ei ollut nyt mitenkään hyvä, vaikka siinäkin oli mukana nimekkäitä näyttelijöitä.

 4. Anne kirjoitti:

  Kiva hääpäivä ilman suuria juhlia. Vain kahdestaan vietettyjä hetkiä ei ole koskaan liikaa.
  Onnittelut!

  • villananna kirjoitti:

   Kahdestaan on parasta. Tosin ollaan suunniteltu isompia juhlia kun 20 vuotta tulee täyteen, tosin silloinkin vietämme perheen kesken.

 5. Marjut kirjoitti:

  Haaveilen, että päästäisiin myös mieheni kanssa kahden viettämään aikaa. Viime kerrasta on reilu vuosi. Juuri sellainen pieni irtiotto arjesta. <3

  • villananna kirjoitti:

   Toivottavasti pian pääsisitte. Aina kannattaa arjen keskellä ottaa sellaisia pieniä yhteisiä hetkiä, vaikka ei lähtisi mihinkään.

 6. riitta reissaa kirjoitti:

  Todella mukava hääpäivä teillä. On tärkeää tehdä asioita yhdessä. Ja merkkipäivä on hyvä huomioida aina. Samalla saa kivan irtioton arkeen.

 7. Nadine kirjoitti:

  Ihana hääpäivä teillä oli, ihan omanne näköinen.

  Ihanaa, kun kumppani tietää, mistä toinen tulee iloiseksi. Upeat kirppislöydöt ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.