Hae
VillaNanna

Muuttojuttuja

Muuttojuttuja

Tämä postaus on täynnä muuttojuttuja. Viikonloppu ja alkuviikko menee kokonaan muuttohommissa ja Kokonaan päästään muuttamaan kuun vaihteessa. Vähän kyllä huolettaa tämän hetkinen tilanne, kun tavaraa on vaikka kuinka paljon siitäkin huolimatta, että ollaan laitettu tavaraa kiertoon valtavia määriä.

Muuttojuttuja

Muutto ei ole mennyt suunnitelmien mukaan ja se harmittaa tosi paljon. Tavaroiden läpikäynti on ollut todella hidasta ja tietenkin tämä edestakainen reissailu kahden asunnon väliä tavallisella autolla on myös aika raskasta. Onneksi meillä on paku käytössä nyt muutama päivä, niin saadaan isommin vietyä tavaraa. Vanhempi poika tulee muuttamaan meitä sitten kuun vaihteessa kavereiden kanssa. Silloin saan kaikki vaatekaapit vihdoin uuteen kotiin.

meille on tulossa aika persoonalliset ratkaisut tuonne asuntoon, ihan pakosti, sillä emme me muuten sinne mahduttaisi nyt toistaiseksi kun meitä on kolme ja neliöitä on vain 77. Tässä nykyisessä kun on 100 neliötä. Siinä on mahduttamista. Mutta voi sitä näin muutaman vuoden hyvinkin asua. Muokataan kaikki uudelleen kun poika muuttaa pois kotoa. Mutta esittelen asunnon kunhan saadaan sitä laiteltua edes vähäsen. Suurempi ongelma on varasto, joka on jo nyt täynnä vaatteita. Sillä meillä on maksullinen varasto olemassa ja tarkoitus olisi luopua siitäkin.

Saatiin myytyä iso kaappi eteisestä.

Pojan uusi sänky tuotiin suoraan uuteen asuntoon.

 Persoonallisia ratkaisuja ja tuunausta

Tosiaan persoonallisia juttuja on tulossa, paljon pieneen tilaan ahtautumista, tuunauksia on tulossa, kunhan ehditään, jotain tuunauksia on tullut jo tehtyäkin. Parveke tulee esiin teille vasta keväällä, kun ilmat sallii. Nyt se tulee toimimaan pienenä välivarastona, kun koitetaan saada tavarat paikoilleen. Mutta pieni parveke on tulossa sellaiseksi tutuksi pieneksi keitaaksi, jossa voimme nauttia kesästä perheen kesken. Mutta siitä sitten myöhemmin.

Yhdestä pienestä huoneesta on tulossa minun vaatehuone / työhuone. Jääkin nähtäväksi miten homma toimii niin kuin oikeasti vai tuleeko olemaan liian ahdasta, kun huoneessa on järeät vaatekaapit ja työmaa. Vähän jännittää vaikka iso määrä tavaraa on lahjoitettu myös minulle töihin nuorille.

Poika sai uuden sängyn ja vanha menee naapurin lapselle. Elän toivossa, että tietokonepöytä mahtuu huoneeseen. Hiukan nimittäin harmittaa, että huoneet ovat nykyään niin pieniä, ettei niihin mahdu oikein edes sänkykään. Kuten nyt kävi meille tuossa omassa pikku huoneessa. Meidän sänky ei sinne oikein mahdu. Mutta parempi on, että työhuoneeni on oven takana, niin vaatepöly ei leviä joka puolelle. Sängyn paikka ei ole paras mahdollinen, mutta tällä hetkellä ainoa vaihtoehto.

Muuttojuttuja

Muuttokeiju tässä moi

Mukavaa viikonloppua!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

SEURAA MUUTTOA:

Random kuvia viikolta

Me muutetaan

4 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Muuttopuuhat ovat sellainen riesa, ettei ne ikinä mene suunnitelmien mukaan. Meillä on nyt harjoiteltu muuttamista aika ahkerasti, mutta ei edelleenkään onnistu pitää homma kasassa loppuun asti.

    • villananna kirjoitti:

      Tässä hommassa ei ole mikään mennyt suunnitelmien mukaan. Tänään pitää saada pakattua niin pitkälle, että saadaan viikolla pestyä yläkerta kokonaan… Saa nähdä miten hommassa käy.

  2. Mare Kinanen kirjoitti:

    Menestystä loppumuuttoon. On se kova homma, johon ei ihan helposti enää tule ryhdyttyä. Enempi pakon edessä.
    Hyvin se menee, kun on luovaa porukkaa miettimässä miten kaikki järjestyy parhain päin.

    • villananna kirjoitti:

      Kiitos, sitä tarvitaan kyllä. Onneksi meillä on ollut hyvin aikaa muuttaa vaikka tavallaan siinä on huonotkin puolensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *