Hae
VillaNanna

Neulepoolo ommellen

Neulepoolo ommellen

Neulepoolo valmistuu myös ommellen, ei tarvitse siis osata neuloa kun voi ommella neulekankaasta itselleen kivan ja lämpimän poolon. Kaavojakin tällaiseen löytyy tai sitten hyödyntää oman kaapin poolopaitaa tässä hommassa. Itse otin poolon, jonka avulla piirsin ja leikkasin tämän paidan. Hiukan lyhensin vain kaavaa. Kangasta oli niin vähän, että oli pakko lyhentää helmaa reilustikkin.

Neulepoolo ommellen

Olen vuosia sitten ostanut tämän kankaan palana ja alunperin suunnittelin tekeväni kankaasta hameen, mutta koskaan en sitä aikaiseksi saanut, joten lopulta ompelin sitten neulepoolon, joka oli todella hyvä vaihtoehto, vaikka todellisuudessa en näitä neuleita oikein tarvitse enempää. Paita on ollut kaikesta huolimatta kovassa käytössä ja olen tästä tykännyt paljon. Ja paidan väri on aivan ihana. Tiedän ettei kyseinen väri ole kaikkien juttu, mutta minun on.

Tämän paidan ompelu ei kestä pitkään, sillä saumurilla kun hurauttaa, niin homma ei kauan kestä. Jos siis haluaa saada nopeasti valmista. Itse en niin hirmuisesti tykkää ommella venyviä kankaita, mutta välillä on kiva tehdä jotain nopeasti, kuten nyt. Ja on mukavaa myös saada näitä kangaskasoja pois nurkista, että mahtuu elämään paremmin.

Muuttohommissa itse tehdyissä vaatteissa

Poolopaidan kanssa yhdistin tässä muuttohommia aloitellessa itse tehtyihin housuihin. Housut ovat olleet aikaisemmin jumpsuit ja kun en sitä haalaria koskaan oikein käyttänyt, niin katkaisin alaosan irti ja tein housut, joita käytän lähes koko ajan, varsinkin töissä. Housut ovat kyllä sen näköiset. Mutta minä käytän vaatteeni loppuun yleensä aina. Harvoin laitan mihinkään kiertoon. Nyt tosin on pakko laittaa myös kiertoon kun ei kaikki mahdu tänne meidän pieneen asuntoon.

Täytyy sanoa, että en ole koskaan joutunut ihan tällaiseen systeemiin, että osa vaatteista varastoidaan ja osa on sitten tässä käytössä. Ja keväällä vaihdetaan kesäiset vaatteet tänne kotiin ja lämpimät vaatteet menee varastoon. Myös kengät. Vielä on pino varastoitavia kenkiä. Jotenkin vain löytyy lisää kesäkenkiä, jotka pitää varastoida, vaikka ensin luulin, että jes, nyt on kaikki laitettu, niin mies löysi laatikollisen lisää. Noh, toivottavasti muutto joskus loppuu…

Neulepoolo ommellen

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Pimeän syksyn piristys

Upslaakit ei sovi lyhyelle

DIY – Hame ilman kaavaa

2 kommenttia

  1. Amalian maailma kirjoitti:

    Ihana neulepoolo ja tykkään myös väristä😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *