Hae
VillaNanna

Minä odotan lomaa

Minä odotan lomaa

Kyllä, minä odotan lomaa ja toivon, ettei helteet ole vielä menneet. Minulla on vielä huominen päivä töitä ja sen jälkeen hyppään ihanan pitkälle lomalle. Olen sen kuulkaa oikeasti ansainnutkin. Kovasti tehty töitä ja unelmatyö on takataskussa. Odotan toki myös syksyä, että pääsee taas vetämään kerhoja, mutta nyt katse on lomassa, viiden viikon lomassa. Viime vuonna minulla oli lomaa vain viisi päivää.

Minä odotan lomaa

Mitään to do -listoja en ole tehnyt, mutta haluan tehdä pienen reissun, ompelua ja pyöräilyä. Ne on ne minun jutut tänä kesänä. Meinaan vain rentoutua ja levätä, nollata niin, että aivot on ihan vatkulia koko viisi viikkoa. Olen tehnyt loma junk journalin, jonka otan käyttööni heti tiistaina, alan täyttämään sitä ja laitan sinne kaikkea mitä loman aikana teen. Taltioin ihan kaiken jäätelöistä lähtien. Vielä pitää ostaa Polaroidiin filmi, niin pääsee kuvamaan kaikkea myöskin, jonka laittaa sitten päiväkirjan väliin. Täytyy siis myöntää, että minulla on joitain suunnitelmia, vaikka oletin ettei ole. Tuossa kun on jo monta suunnitelmaa.

Loma to do -lista

  • ompelua (Make nine -haasteen tiimoilta)
  • neuleita ( Make nine -haasteen tiimoilta)
  • Jokin pikkuruinen reissu Suomessa
  • Retkiä pyörillä
  • Retkiä ilman pyöriä ( Esimerkiksi Uutela ja Suomenlinna)
  • Pihalla makoilua
  • Kuvata myyntiin menevät vaatteet

Eipä siis mitään suuria juttuja ole siis. Korona-aika on vienyt aika hyvin mehut ja siksi onkin ihan hyvä, että otetaan ihan rennosti vain tämä loma. Yleensä kesät menee meillä matkaillen ja touhuillen, mutta ei tänä vuonna. Pihakin on jo lähes valmis, joitain pikku juttuja vielä laitellaan lomalla ja sitten se olisi vihdoin siinä. Pitääkin tehdä oma postaus siitä mitä kaikkea on pihalle tehty. Porttikin vihdoin asennettu. Se oli se kaikkein odotetuin ja suunnitelluin asia. Viime vuonna kun ei löytynyt tarpeeksi pikkuista porttia, nyt se löytyi.

Make nine -haaste ei etene

Meikäläisen make nine -haaste ei tahdo oikein edetä. Alku oli lupaava ja sainkin molemmista kaksi työtä tehtyä aika nopeastikin. Mutta nyt en ole saanut mitään aikaiseksi. Olenkin päättänyt, että ensimmäinen lomaviikko menee tämän homman parissa. Ensin aloitan ompeluhuoneen siivouksen ja sen jälkeen käyn läpi mitä olen suunnitellut ja otan härkää sarvista ja teen ainakin pari juttua, aloitan myös keskeneräisen neuleen, joka on myös make nine -haasteessa. Jos nämä kolme suunniteltua asiaa saisin loman aikana tehtyä, niin haaste olisikin hyvässä mallissa. Neuleiden kohdalla vaan on se, että niissä kestää aina pitkään. Siksi vain tuo yksi paita on realistinen saada valmiiksi loman aikana. Toki ompelen sitten enemmän, jos innostun.

Olen niin huono tällaisissa, kun ompelukin on minulle sellaista tunne pohjaista. En sen vuoksi juuri pääse eteen päin näissä erilaisissa haasteissa ja useasti ne jäävätkin kesken. Mikä on aika sääli, koska olisi hyvä pitää jonkinlaista järkeä siitä mitä sinne kaappiin tarvitsee ja mitä on järkevä tehdä, ettei käy niin, että niitä joutuu laittamaan jakoon.

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Vanha ja tylsä neule koristeelliseksi jakuksi

Kirsikkapuun varjossa

2 kommenttia

  1. HennaMar kirjoitti:

    Yksi, josta näyttää löytyvän iloisia kaavoja kaiken kokoisille, näyttäisi olevan Tilly and the Buttons. En tosin ole kokeillut, mutta sivusto näyttää hauskalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *