Hae
VillaNanna

Vikkelän naisen puska

Vikkelän naisen puska

Vikkelän naisen puska on kimppu ojan kasveja, jotka kuivatetaan huoneen hämyssä. Tästä syystä oli pakko lähteä tuohon pienen matkan päähän hyppimään ojan molemmin puolin ja leikkelemään kasveja kummalliseen kassiin.

Vikkelän naisen puska

Meillä ei kasveja juuri ole, ihan siitä syystä, että ne kuolee todella nopeasti kun en koskaan muista niitä hoitaa, tai sitten ei vain kiinnostus riitä. Siitä huolimatta haluan kotiini kasveja ja yksi vaihtoehto on ollut muovikasvit, mutta en niitäkään halua kotiin joka puolelle. Sitten löysin kuivatetut kasvit ja pakkohan on kokeilla kuivattaa niitä myös itse. Tosin niiden haku olikin paljon kivempi homma kuin kuivattelu. Tosin tuossa ne maljakossa killuu edelleen, tosin jos niihin koskee, niin ehkä ne rapisee lattialle. En osaa sanoa.

Lähdettiin miehen kanssa siis takamukset pystyssä kaivelemaan meidän ajotien ojaan ja kohta olikin ihan kivan näköinen kimppu kaiken maailman ruohoja, en minä niitä tunne, muttei se niin haittaakaan. sinne ne maljakkoon sopii oikein hyvin. Päivä oli kyllä ihana, aurinko paistoi, oli suhteellisen lämmin ja ihan syksystä ei ollut vielä tietoakaan. Linnut lauloi ja toki autot körötteli ohi ja ihmiset ihmetteli, että mitä ihmettä nuo kaksi kylähullua pyllistelee ojassa.

Vikkelän naisen puska

Rakas Helsinkini

Helsinki on meikäläiselle hyvin rakas. Vaikka olen ison osan elämääni asunut synnyinkaupungissani Turussa, niin siellä en ole koskaan oikein tuntenut kuuluneeni joukkoon. Siksi lopulta aikuisena muutin Helsinkiin ja täällä minä tykkään olla ja asua. Helsinki on niin monimuotoinen ja täällä on kaikenlaista nähtävää ja koettavaa. Olen näiden vuosien aikana asunut Itä-Helsingissä sekä kahdessa paikassa Pohjois-Helsingissä. Tärkeimpiä alueita minulle on Vantaanjoki ja varsinkin Ruutinkosken alue. Mutta parastahan on hypätä fillarin selkään ja lähteä ajamaan Vantaanjoen viertä joko kohti Vantaan koskea tai sitten Helsingin Vanhan kaupungin koskelle. Joen alue on myös moninainen ja kaikenlaista näkee matkan varrella.

Toki mielelläni asuisin myös kantakaupungissa, mutta koska Härdelli on vielä pikkuruinen miehen alku, on parempi asustella täällä landella kuin ihan keskustassa. Olemme toki jo miehen kanssa katsoneet ne alueet, joissa asuisimme kun Härdelli muuttaa pois kotoa. Nimittäin, itse ainakin haluan asua kaiken keskellä vanhuspäivineni. En enää näin kaukaa halua lähteä julkisilla köröttelemään keskustaan, vaikka ihan keskustan tuntumassa asutaankin.

Vikkelän naisen puska

Leppoisaa iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

2 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Ihana mekko:=) Helsinki on tosiaankin ihana ,etenkin kesällä, mutta kun olin teini, minusta se oli tosi tylsä ja halusin pois pois… Mutta sen jälkeen se on vain monipuolistunut ja parantunut:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.