Hae
VillaNanna

Swantsien paluu

Swantsien paluu

Se on kuulkaas nyt niin, että se on swantsien paluu! Kyllä, nämä uskomattoman omituiset pöksyt ovat palanneet maailmankartalle. Tässä artikkelissa raotan teille, mitkä nämä omituisuudet on ja miksi ne ovat ihan parhaat ikinä. Muutama vuosi sitten ompelumaailma kohisi ja jokainen halusi itselleen nämä helposti muokattavat swantsit, ihan jokainen… Toki joukossa oli muutama meikäläinen, joka katsoi, että nämä ei ole minun juttuni nyt kun kaikki tekevät sellaisia, mutta nyt, nyt ne on minulla the juttu ja tällaiset on pakko saada.

Swantsit muodostui hitiksi vuonna 2013 kun ompeluryhmässä alkoi kiertää toinen toistaan upeampia paidoista tehtyjä housuja. Ohjeita alkoi tulla ja niin miehet kuin naisetkin näitä herkkuja käytti. Itse olen sen verran muokannut ohjetta, että laitan aina vyötärölle kuminauhan. Myös napakka resori on ok.

Swantsien paluu Swantsien paluu

Swantsien paluu

Ensimmäisen swantsikokeilun tein ihan puuvillapaidasta. Housuista tuli aivan ihanat, vaikkakaan eivät nyt ole villaiset mutta oloasuksi loistavat. Halusin hiukan testailla ohjetta ja koska minulta löytyi yksi piloille mennyt tuunaus sekä paita, jota en kovin mielelläni ole käyttänyt, niin ajatus lähti niistä. Paita, josta swantsit tein löytyy alla olevasta linkistä!

Voiko aikuinen pukeutua hassusti

Swantsien ohjeeseen pääset tästä linkistä. Ohje on helppo ja kuvat auttavat hahmottamaan hyvin, että mitä pitää seuraavaksi tehdä. Tietenkin villapaidasta saa kaikkein parhaimmat pöksyt. Minun oli vain ihan pakko päästä testaamaan heti ja tarpeetonta villapaitaa ei kaapista löytynyt, joten puuvilla sai kelvata. Ja hyvin toimii myös puuvillapaidasta tehtynä. Kannattaa siis reilusti testailla materiaaleja, joista tekee. Puuvillan huono puoli on se, että se venahtaa aika reippaasti käytössä ja silloin tarvitaan tosiaan sitä kuminauhaa vyötärölle ihan pakosti.

Kun paidan lopputulos ei miellytä

Ja koska kyse on kahdesta eri työstä, jotka käytännössä on sekoitettu toisiinsa, eli hyädynnetty molemmissa töissä jämiä, niin pakko myös esitellä tuunaus, joka ei koskaan päässyt käyttöön. Nyt se on käytössä tässä oloasumuodossa mutta linkissä kerron enemmän tästä tuunauksesta, joka oli ajatuksessa hyvä, mutta toteutus ontui.

Lopputulos ei miellytä

Hyödynsin paidasta oikeastaan kaiken. Flanelliosat meni niin swantseihin kuin myös paidan reunaan sekä merkkiin, jonka tein. Näin yhdistellen sain aika kivan oloasun ja lopuista jämistä mitä jäi yli molemmista töistä sain vielä jotakin super kivaa, mutta esittelen ne myöhemmin teille. Nyt keskitytään vain näihin kahteen tuunaukseen. On tosiaan järkevää, että jos ensimmäinen tuunaus ei miellytä, voi siitä tehdä jotakin muuta ja nyt tässä näkee selvästi, että se on kannattanut.

Nautinnollista viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

8 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Swantsi on ihan uusi käsite mulle;D
  Mutta kiva asu taas tälläkin kertaa. Hyvää alkavaa marraskuuta Melissa.

 2. Jasmin kirjoitti:

  Ei ihan sitä mun tyyliä, mutta joillekkin se sopii! Hyvin toteutettu postaus!?

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Swantsi on ihan uusi juttu itselleni 😀

 4. Mari kirjoitti:

  Enpä ollut tälläisistä kuullut ennen, mutta näyttää aika mahtaville :D. Täytyypä tutustua ohjeeseen. Tänä syksynä on tullut kaivettua ompelukonekin käyttöön pitkästä aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *