Hae
VillaNanna

Loma päättynyt. Arki alkanut

Loma päättynyt Arki alkanut

Loma päättynyt. Arki alkanut, näin se on ja näillä mennään. Oikeasti en olisi ollut vielä valmis päättämään lomaani ja palamaan töihin. Haluan palata helteisiin ja elämästä nauttimiseen ilman kelloa, ilman suunnitelmia. Mennä ja tulla niin kuin haluaa.

Loma päättynyt. Arki alkanut

Eikä pidä ymmärtää nyt väärin, sillä minähän rakastan työtäni ja nautin palata työpaikalleni, ihanien työkavereiden luokse. Kyse on vain siitä, että olisin mielelläni jatkanut lomaani. Korona aika on ollut todella raskas, vaikka se on tuonut elämään paljon hyvää, niin se on ollut raskas ja yleensä neljän viikon loma on tuonut hyvin katkaisun ja levon, mutta nyt tuntuu sille, ettei mikään lomailu tahdo riittää. Varsinkin kun tiedämme jo nyt, että meillä on kiireiset ajat vasta edessä. Nuoret ovat oireilleet pitkään ja jälkipyykin pesua suoritetaan pitkään.

Ensimmäinen viikko töissä on mennyt kuin unessa, Pokemoneja ollaan saatu kiinni ja paljon mutta väsy painaa, en ole tottunut vielä näihin herätyksiin, tosin minun työaikani on muutoinkin iltapainotteisia, koska en ole mikään aamuhörhö, olen iltahörhö. Joten todellisuudessa kaikki kuuden herätykset ovat meikäläiselle painajainen. Mutta kesän viimeinen leiri on mennyt oikein hyvin ja huomenna on viimeinen leiripäivä.  Vielä jaksaa siis, sitten saa nukkua koko viikonlopun.

Hyppypuvun kaava: Allt om handarbete sömnadsmagasin 5/2014

Ensi viikolla paluu oikeaan arkeen

Oikea arki tarkoittaa sitä, että kesätoiminnot päättyvät ja palataan omiin nurkkiin. Aletaan suunnitella syksyä ja rakennetaan koko vuoden runkoa, tosin syksyn runko rakennettiin jo keväällä, joten nyt avain availlaan niitä muistisopukoita, että mitä oikein suunniteltiin ja laitetaan hommat alkuun. Mahtaako vielä muistaa miten töitä tehtiin? Jotenkin vähän jännittää myös mitä tapahtuu, mitä kaikkea korona taas tuo tullessaan. Toivon todella ettei kouluja ja harrastustoimintaa taas suljeta.

Nyt pitäisi oikeasti löytyä tahtoa hoitaa asiat niin, että voitaisiin pian elää oikeasti normaalisti. Tarkoitan tällä kommentillani ihan koko Suomea ja täällä asuvia ihmisiä. Tahtoa elämiseen pitäisi löytyä, vähemmän ulvontaa, enemmän yhteen hileen puhaltamista. Nämä nuoret tarvitsevat sen. Heidän luotto tulevaan pitää saada nousemaan uudelleen. Näin se ei palaudu, jos aikuiset vain kiukuttelee somessa jostain kasvomaskeista.

Mukavaa iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

4 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Somessa puhutaan paljon koronarokotteista ja maalaillaan kauhukuvia niiden suhteen ja jotkut myös tosiaan valittaa kasvomaskeistakin ja siitä, että jos koronapassit tulee, niin rokottamattomat ei voi sen jälkeen enää elää normaalisti eivätkä pääse mihinkään.

  Itse olen koko koronajan yrittänyt elää niin tavallisesti kuin näissä puitteissa pystyy. En ole hamstrannut ruokatarvikkeita ja wc-paperia, olen mennyt ja tullut kaupoissa, keskustassa, ajellut linja-autolla (niin paljon kuin pystyy, silloin kun ei ole ollut rajoitteita, niin melko normaalisti, maskia vain olen käyttänyt ja muistanut käsien pesun ja turvavälit ja jatkan sen jälkeen, kun olen syyskuun alussa saanut toisen rokotteen).

  • villananna kirjoitti:

   Ihan normaalisti meilläkin on eletty, tai sen mukaan mitä työnantaja määrää. Poika on kerran joutunut karanteeniin ja me oltiin kaikki silloin ensimmäisen aallon aikana karanteenissa. Ei mekään olla hamstrattu mitään, minä vain sain tuon hepulin, joka loppui nopeaan. Oikeasti en montaa vaatetta ostanut, mutta sekin ihan riittävästi.

 2. Heta Rytilä kirjoitti:

  Luulin ensimmäisestä kuvastasi, että siinä on joku max 12-vuotias tyttö. Olet niin muuntautumiskykyinen, kiitollinen kuvattava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *