Hae
VillaNanna

Ilmaisosaston paras löytö

Ilmaisosaston paras löytö

Mikä on minun ilmaisosaston paras löytö? Tai oikeammin voisi sanoa se lempparein. Kyllä, minulla on se lempivaate olemassa, jonka olen kaivanut ilmaisosaston laatikosta. Se on se vaate, joka on niin paljon pidetty, että alkaa jo hapertumaan joka puolelta. Se on juuri se vaate, jonka laittaa päälleen silloin kun olo on huono ja se päällä tuntee olonsa voimakaaksi ja voittamattomaksi. Totta, sellaisen voimallisen ihanan lempivaatteen olen kaivanut esiin ilmaisosaston laatikosta jo vuonna 2013, kun löysin Kierrätyskeskuksen maailmaan.

En kovinkaan paljon käytä ilmaisosaston vaatteita sellaisenaan, vaan useammin ne menee tuunaukseen, mutta poikkeuksia löytyy jonkin verran ja mielestäni se on vain hyvä asia. Nyt kun en siellä kirppareilla halua pyöriä tämän vallitsevan tilanteen vuoksi, niin on hyvä hetki pysähtyä esittelemään niitä asioita, joita blogiin ei ole vielä ehditty koskaan laittamaan. On kuin koko ajan olisi muka jotain uutta, vaikka ne ovat olleet vain piilossa.

Ilmaisosaston paras löytö Ilmaisosaston paras löytö

Ilmaisosaston paras löytö

Minulla tosiaan on muutamia vaatteita, jotka olen ilmaisosastolta löytänyt ja ne ovat saaneet jäädä ihan sellaiseksi pidettäviksi, en ole halunnut niitä lähteä muokkailemaan, sillä ne ovat oikeanlaisia. Mutta pari vaatetta on muodostunut minun ylitse muiden vaatteiksi ja tämä mekko on yksi niistä parista.

Lapusta ei enää saa selvää minkä merkkinen mekko on, mutta vanha tämä jo on niin tekotavoiltaan kuin leikkauksiltaan.  Jo löydyttäessä, mekossa oli pikkuruinen reikä ja tiesin jo silloin, että tämä ei välttämättä nyt enää montaa vuotta säily meikäläisellä. Olenkin kovasti kursinut mekkoa kasaan käsin. Onneksi ei näy päälle päin, että mekkoa on paljon korjailtu. Ja näinhän tämän pitääkin mennä, että korjaa aina niitä lempivaatteitaan. Kangas liestyy helposti lähinnä helmastaan.

Olen tehnyt sen päätöksen, että kun mekkoa ei voi enää käytää, puran sen ja teen kaavat mekon mukaan ja teen uuden mekon. Onkin hyvä idea sillä minulla on tuota kangasvarastoakin niin paljon, että hyvä, jos tulee nekin kankaat käyttöön. Uskon, että mekosta tulee kuitenkin modernimpi, sillä ihan samanlaista kuosia minulla ei ole. Mekon ulkonäkö tulee siltä osin muuttumaan paljonkin. Se tosin ei kyllä haittaa ollenkaan. Mekon malli on se mikä ratkaisee tässä.

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolöytö

Varastanko ilmaisosastolta?

Väitän että vaatteet tekee onnelliseksi

8 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Voi että mikä ihana mekko, ja ihan ilmaisosastolta läydetty. Täydellinen löytö!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana tuo mekko! Kuvista tuli mieleen; minkä verran siellä lunta vielä on? Täällä on ihan kunnon kinokset :S

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  kiva mekko, mutta eikö kuvatessa tullut kylmä? 😀

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tosi kaunis mekko – kelpaisi minullekin. Ihana malli ja leikkaus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *