Hae
VillaNanna

Syksyn uudet tuulet puhaltaa

Koska Lumppis-projekti on jouduttu laittamaan jäihin, niin ompelen eri laatikoiden sisältöjä pois, toki Lumppis-projektia kyllä tulee tässä, koska joitain materiaaleja täällä meillä jo on mutta niin vähän, ettei projektia voi kuitenkaan jatkaa samoin kuin se on aloitettu. Löysin tuossa kuun alussa muutaman viskoosin palasen ja päätin niistä tehdä paidat zero waste-ajatuksella, niin, ettei mitään mene roskiin. Tämä onnistuikin erittäin hyvin molempien kohdalla. Toisen paidan löydät tästä postauksesta ja toinen zero waste ajatuksella tehty juttu löytyy täältä.
Tätä vähän hassun väristä viskoosia oli sen verran enemmän kuin tuota toista, että sain lisättyä tähän paitaan hauskan helman. Rypytystä tuli ehkä hivenen liikaakin, mutta minua se ei haittaa yhtään. Päälle vain ja menoksi. Tämä paita sopii hyvin tähän alkusyksyyn kun paidan päälle voi laittaa näyttäviä neuleita, vaikka niin, että tuo helma vain vilkkuu paidan alta tai paksuhkon neuletakin. Kaikki käy.

Tämän paidan kanssa on kiva leikitellä eri tyylejä ja sekoitella niitä keskenään mutta silti aika hyvin tästä tulee mieleen Moru girl -tyyli, josta pidän todella paljon. Ehkei kengät ole sitä ominta mutta sopii minun sekametelisoppa tyyliini hyvin. Kenkiin vielä itse tehdyn avokassukat, näille keleille ihanan lämpimät, ohuemmat ovat ihan liian kylmät. Minulle ainakin. Leggarit tai farkut jalkaan, Lämpimän värinen neuletakki ja asu on valmis.

Asussani ei tällä kertaa ole mitään muuta kierrätettyä kuin kengät. Farkut, neule sekä viskoosi on kauan sitten ostettu ihan uusina, edelleen käytössä, farkut on mun lempparit ja normaalisti päivittäisessä käytössä, nyt 10 vuoden käytön jälkeen kaikkein parhaimmassa kuosissa, siis muokkaantuneet kroppaani niin hyvin, että ovat kuin toinen iho. Neuleen olen ostanut silloin kun muutin Hslsinkiin, Viskoosi on Turun peruja. Kuljen todellkin vanhoissa lumpuissa, enkä meinaa muuttaa sitä mihinkään.

Mukavaa päivää kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *