Hae
VillaNanna

Nautinnollinen viikonloppu

Nautinnollinen viikonloppu

Pitkästä aikaa minulla oli nautinnollinen viikonloppu, mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että ompelukone on hurissut kovaa vauhtia, on oltu yhdessä perheen kanssa ja käyty ulkona syömässä ihan meille uudessa paikassa. Viikonloppuna tuli sellainenkin ajatus, että olisi sittenkin pitänyt ottaa lomaa tälle viikolle. Tuota nautintoa olisin halunnut siis jatkaa kovasti, mutta sorvin kutsuu!

Monet varmasti huomasivat, etten viikonloppuna postannut blogiin mitään. Yleensähän postailen loppuviikosta, mutta nyt meni viikonloppu niin omissa tohinoissa, ettei ehtinyt istahtaa ja miettiä mitä kerron teille tänään. Instaa tosin päivitin ja siellä näkikin, että missä kunnossa meikäläisen ompeluhuone oikein on ollut nyt kun minulla ei konetta ole ollut. Mutta nyt, kun minulla on kone, niin pakkohan on myös siivota, että mahtuu taas hääräilemään huoneessa.

Nautinnollinen viikonloppu

Siivous oli tärkeää siinäkin mielessä, että paita, joka minulla oli kesken odotti ompelua, mutta sen osa osista oli jossakin kadoksissa ja ne oli pakko löytää, että voin jatkaa siitä eteen päin. Onneksi osat löytyivät ja pääsin jatkamaan hommia ja sain valmiiksi aivan ihanan suloisen paidan mieheni vanhasta paidasta. Nyt vain on niin, että tarvitsen paidan kanssa korkeavyötäröiset housut, väreillä beige, sininen, keltainen ja punainen, ehkä myös valkoiset. Mutta ainakin beiget, punaiset ja keltaiset. Tulisipa jo kesä…

Tein myös uusinta junk journalia valmiiksi. Opettelen kaikenlaisia uusia juttuja töitä varten, joten näitä ihania päiväkirjoja sitten tulla tupsahtelee koko ajan. Kesällä, toivottavasti nuoret pääsevät valmistamaan oman päiväkirjansa ja siihen kaikenlaisia oheisjuttuja. Olen ainakin harjoitellut nyt paljon. Oli myös aivan ihanaa syödä pitkästä aikaa leivitettyjä turskafileitä ja perunamuusia, ihan perusruokaa, ei muuta, tuli niin ihana fiilis, kuin olisi mennyt lapsuuteen kun istui äidin kanssa keittiössä ja mussutti perunamuusia ja kastiketta. Tosin nyt ei meillä ollut jauhelihakastiketta, vaan leivitettyjä turskafileitä, jotka on minun lemppareita nyt aikuisena.

Nautinnollinen viikonloppu

Hävikkiruokaravintola Loop

Ollaan jo pitkän aikaa miehen kanssa puhuttu siitä, että menisimme Loopiin brunssille, mutta se vain on jäänyt ja jäänyt, mutta nyt sunnuntaina meitä odotti varattu pöytä ja nälkäiset perheenjäsenet raahautui näyttävästi entiseen mielisairaalaan, Lapinlahdenpolku 8D osoitteeseen. Ihan hirmuisesti en tuon talon historiaa tunne, koska nyt vasta siihen tutustuin, tai oikeastaan paikan nykyisyyteen, historia tuli vasta viimeisessä junassa. Se, että Helsingin kaupunki ei nyt mitenkään osaa hyödyntää tätä upeaa aluetta oikein, vaan aikoo muuttaa sen häpsyhärpättimeksi, voi olla tämän upean alueen loppu. ymmärrän, että on tarve uudistua ja ajatella tulevaa, mutta joskus kannattaa pitää asiat simppeleinä ja antaa pienten yritysten ja taiteilijoiden muokata kulttuuria myöskin. Tilaa on vaikka kuinka paljon, hotelleja voi rakentaa muuallekin.

P.S. Söpön häntä on jo paljon parempi ja tyttö voi oikein hyvin. Tytön voimakas luonne alkaa jälleen näkyä!

Yhtä kaikki, viikonloppu oli tydellisen ihana ja odotan jälleen töistä kotiin pääsyä, jotta pääsen ompelukoneen äärelle, hääräilemään jälleen kummallisen omituisia juttujani.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

12 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Voin kuvitella että uuden ompelukoneen kanssa vierähtää paljon aikaa:)
  Tuo Lapinlahden rakennus on kyllä niin nätti, sääli tosiaankin että tuonne halutaan hotellia, kun sen voisi hyödyntää laajalle yleisölle tapahtumia varten.No raha ratkaisee…
  Herkulliselta näyttää tuolla Loopissa. Odotan niin että täällä pääsisi jo ravintolaan tai kahvilaan istumaan, take awayn sijaan. Vuosi kulunut eikä ravintoloita ym, paitsi kesällä tiukin rajoituksin lyhyen aikaa.

  • villananna kirjoitti:

   Olen samaa mieltä, että tuo alue sopisi kaikenlaisille tapahtumille. Viimeksi olin isossa kirppistapahtumassa tuolla.

 2. Nora kirjoitti:

  Itse tein tänään illalla perunamuusia ja kanapyöryköitä kermakastikkeessa (tosin ”kermana” kaurakerma). Perunamuusi oikeista perunoista (tosin hieman lisäsin Felix-perunamuusijauhetta sekaan) ja kanpyörykät tein kanajauhelihasta. Tavallista kotiruokaa ja herkullista.

  Sanoit muistaakseni joskus, ettei tuo aperiaskartelu ole oikein sun heiniä, mutta hyvin sulta näyttää sujuvan ainakin tuo junk journalin teko. Itse askartelen korttejaja haluaisin joskus tehdä myös vähän enemmän tuota skräppäystä eli valukavalbumia, johon yhdistellään askartelua. Tein papan eli äidin isän hautajaisiin syksyllä 2018 muistokansion vähän skräppäystyyliin.

  • villananna kirjoitti:

   Totta, paperiaskartelu on mulle sellainen savotta…Mutta pakko on opetella sekin, jos meinaa työpaikkansa pitää 😀

 3. DML kirjoitti:

  Ihana viikonloppu ollut teillä ja kaunis tuo tuunattu paita!
  Paljon parannushaleja Söpölle 🙂

 4. Katinkonti kirjoitti:

  Mahtavalta kuulostava viikonloppu! 🙂 Mukavia tuollaiset hävikkiruokapaikat kyllä!

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana tuo paita ja onneksi Söpö alkaa olla parempana 🙂

 6. Jasmin kirjoitti:

  Mukavalta kuulostava viikonloppu! ? Hyvin kuvitettu postaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *