Hae
VillaNanna

Vielä on kesää jäljellä

Vielä on kesää jäljellä

Tai ainakin toivoin, että vielä on kesää jäljellä. Vielä voi pukeutua kesäisesti ja nauttia auringon paisteesta. Toki jo syksyn tuntee ilmassa, ei aurinko enää lämmitä samoin kuin ennen. Ei ole enää ihanaa kesäpäivää, vaikka kohtuu lämmintä olisikin. Kun aurinko laskee kylmyys valtaa ympäristön, on jo puettava takkia päälle. Pienet sekaiset tunteet syksyä kohtaan. Toki on ihanaa kun ruska tulee ja saa verhoutua ihaniin neuleisiin ja syksyn murrettuihin sävyihin. Niin ihanaa.

Mutta vielä ei keskitytä syksyyn, ei todellakaan, vaan nyt puhutaan ihanista kirppis löydöistä, joita tein tuossa taannoin kun kävin tutustumassa Reloven Töölön myymälään. Lupasin jo silloin, että kerron vähän näistä paidoista, jotka sieltä ostin. Tosin toisesta ei nyt ole mitään kivaa kuvaa…Mutta eiköhän me pärjätä näillä mitä nyt on.

Ihanan tunnelmallinen Relove

Vielä on kesää jäljellä

Ostin Relovesta kaksi raidallista paitaa, toinen punaraidallinen mariannekarkki ja toinen siniraidallinen. Molemmilla paidoilla voi rakentaa ihanan asun ja koska ovat perusvaatteita, niin ne voidaan yhdistään miten tahansa. Olen kesän aikana käynyt muutamissa kirppareissa kiertämässä ja etsimässä tiettyjä asioita kaappiin, joita minusta minulta puuttuu sieltä ja nämä kaksi paitaa oli sellaisia.

Tähän sinivalkoiseen asuun yhdistin ilmaisosastolta aikanaan löydetyt farkut, jotka ole tuunannut (lyhensin lahkeita ja tein repeymät polviin), laitoin jalkaani puukengät, jotka olen vähän aikaa sitten löytänyt Kierrätyskeskuksesta ja olalle heitin laukun, joka on myös Kierrätyskeskuksesta. Näin koko asu on kirppislöytö.

Vielä on kesää jäljellä

Puukengät

Olen useasti sanonut, että rakastan puukenkiä ja niitähän on. Vain yhdet olen joskus ysärinä ostanut uutena, muutoin kaikki on kirppareilta. Puukenkien ongelma on se, että ne ovat yleensä aivan loppuun käytettyjä, enkä sitten niitä halua ostaa. Yhdet siistit olen ilmaisosastolta napannut aikanaan mukaan ja ne tuunasin uudeksi. Siksi on ihme, että välillä löydän aivan käyttämättömiä piikenkiä ja tietenkin ne on otettava mukaan. Tästä syystä, että puukenkiä on vaikea löytää, niitä ei hirmuisen montaa paria ole minulla, vaikka niitä on.

Suosin puukengissä sinivalkoista lippua sekä sinikeltaista. Minulla on molempia kahdet ja sitten muutamat liputtomat, joiden alkuperää en tiedä. Mutta nämä kullankeltaiset puukengät olivat upea lisä keräilykohteeseeni. Ja nyt ei tarvitse enää etsimällä etsiä mitään puukenkiä, vaan jos vastaan tulee, niin sitten mietitään.

Vielä on kesää jäljellä

Nautinnollista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Ilmaisosastokierros

Slow-fashion liivimekko Kontista

Miksi kirpputorit

8 kommenttia

 1. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Puukengät, onkohan mulla ikinä ollut sellaisia? En ole varma. Hauskoja ne on! ? Kesän loppuminen aiheuttaa monenlaista tunnetta täälläkin…

  • villananna kirjoitti:

   Mä niin tykkään puukengistä. Kesä ei saisi koskaan päättyä

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nyt on alkaneet säät siinä määrin viiletä, että taidetaan jo syksyn puolelle harpata?

  • villananna kirjoitti:

   On luvannut vielä helteitä. Tosin en usko sitä kyllä millään.

 3. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Tällä viikolla tulee vielä lämpimiä kelejä. Kiva asu. Joten kesävaatteille on vielä käyttöä. Kuitenkin haikeutta on ilmassa.

  • villananna kirjoitti:

   Niin sitä on luvattu, että olisi lämpimät kelit vielä tulossa.

 4. Marjut kirjoitti:

  Nyt tykkään tästä väivaiheesta, vielä aurinkoista, mutta kuitenkin jo vähän viileämpää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *