Hae
VillaNanna

Make Nine 2021

Make Nine 2021

Make nine 2021 haaste on tullut päätökseen ja on aika tarkastella miten tämän haasteen oikein kävi. Alkujaan tein kaksi eri listaa. Toinen ompelulle ja toinen neuleille. Lopulta sain molemmista listoista valmiiksi yhdeksän työtä. Toiset yhdeksän jäävät ensi vuodelle. Vaikka minulla on iso määrä ihania neuleunelmia sekä myös ompelu-unelmia niin laitan tällä kertaa vuoden 2022 make nine -haasteen kaiken edelle.

Make Nine 2021

Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka osa töistä jäi vielä tekemättä. Sain kuitenkin ne yhdeksän valmiiksi jotka suunnittelinkin. Neuleissa meni aika valtavasti aikaa, joten valitettavasti tämä vuosi ei niiden kohdalla ollut paras mahdollinen. Mutta yhdeksän tehty, yhdeksän jäi tekemättä. Mitkä ne olivat?

Tehdyt:

Mitä jäi tekemättä:

 • Lepakkohihainen neule
 • Lankajämistä neuletakki
 • Neulemekko
 • Kuviolliset ylipolven sukat
 • Polvisukat
 • Helmineule
 • Ompelukonekirjonta
 • Röyhelömekko

Olen aika monessa työssä myös tehnyt muutamia muutoksia, esimerkiksi pompulapaita piti olla paita, mutta siitä tulikin lopulta neuletakki sekä röyhelötoppi muuttui myös hiukan matkavarrella. Ihan johtuen sellaisista asioista kuin materiaalit. Pyrin tekemään niistä materiaaleista, joita kotoa jo löytyy, joten sen vuoksi oli muutamia töitä hiukan muutettava. Tarkoitus oli myös, että saan kaikki työt ennen vuoden loppua esille, mutta niin ei käynyt. Kaksi työtä on edelleen kuvaamatta, toivon kuitenkin, ettei se juuri haittaisi. Kuvat tulee kuitenkin lopulta ensi kesänä.

Make Nine 2021Make Nine 2021

Mitä jää vuodelle 2022

Minulla olisi kiinnostusta muokata jäljelle jäänyttä listaa mutta samalla haluaisin kuitenkin saada tämä lista kokonaan valmiiksi. Tämän vuoksi en nyt sitten kuitenkaan tule listaa muokkaamaan mitenkään. Eli kaikki listalla ylijääneet työt siirtyvät tulevalle vuodelle. Toivon todella, että saan tuon neulemäärän valmiiksi ja sen lisäksi myös tekemään unelmatöitäni sekä perheelleni niitä villasukkia, joita on nyt tilattu paljon. Minulle on siis tulossa hyvin työntäyteinen vuosi monella tavalla.

Olen alkanut katsella kevättäkin jo sillä silmällä, että jotain ihania kesäisiä 80 -luvun kesäneuleita saattaa myös ilmestyä kaappiin. Harmi kun samanlaisia lankoja ei välttämättä enää löydy mistään. Se harmittaa todella paljon. Silloin langoissa oli paljon tekstuuria ja uskallettiin yhdistellä eri lankoja toisiinsa. Näitä paitoja tuli juuri ihailtua kun kävin UFF:ista kun etsin itselleni uuden vuoden vaatteet.

Mahtavaa uutta vuotta kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Hyvää vuotta 2022 Melissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *