Hae
VillaNanna

Taidetta kengissäVoiko pullukka käyttää farkkulappuhaalaria? Tai tällainen mummeli?
Kyllä vain voi, senkuin laittaa vaan ja nauttii elämästään. Siksi on mahtava olla tässä iässä kun voi laittaa päälleen ihan mitä vaan, ei tarvitse miettiä mitä muut ajattelee tai sanoo, sillä koko maailma on avoin. Ennnen sitä piti itsensä tiukasti jossakin tietyssä lokerossa, nyt ei ole lokeroita enää ollenkaan. Niin helppoa ja yksinkertaista elämää. Päälläni olevan lappuhaalarin olen ostanut vuosi sitten tuliaisina Tallinnasta, vanhan kaupungin laidalla oli kauppa, jota en ole Suomessa nähnyt, vaikka oli jokin ketjuliike. Kun on tottunut niihen kasarihaalareihin, jotka ovat ylisuuret, on tällaisten myötäilevien haalareiden käyttö hieman arkaa puuhaa, mutta kun vauhtiin pääsee niin mikään ei pysäytä mummelia.

Postaukseen saatiin kuvattua myös kassi, jonka tein äitini antamista kankaista. Kangas on ulkoilukangasta, kahisevaa. Tulee mieleen kasariluvun tuulipuku. Mutta halusin tehdä siitä jotain mikä sopii hyvin tähän päivään ja se oli kassi/reppu/härpäke/systeemi, joka on vilahtanut blogissani nopeasti jo aikaisemmin. Toimii erittäin hyvin tavaroiden kuljetukseen paikasta paikkaan.

Ja vihdoin paljon odotetut ja täällä monet kerrat vaiheittain esitellyt tossuni on valmiit. VIHDOIN!!! En odottanutkaan näitä kuin lähimmäs vuoden. Katsotaan miten pitkään odotan mun seuraavia kenkiä…Lupailin ohjetta, jotta aloittelijakin voi onnistua tekemään tällaiset ja ohjeisiin pääsee klik klik, tästä. Meillä oli käytössä ihan tavalliset tekstiilitussit sekä musta permanenttikynä. Kengät on lopuksi silitetty ohjeen mukaan. Nämä kengät on hartaasti odotettu ja toivottu, vihdoin valmiit jalassa ja voin luvata, että käytän uudelleen ja uudelleen. Täydelliset. Sain mitä tilasin ja enemmän. On mulla mahtava mies vaikka hidas onkin.

Nautinnollista päivää!
-Nelli-

2 kommenttia

  1. MARJATTA Lehtonen kirjoitti:

    Mahtavat tossut! Mutta siitä revitystä muodista en pidä, haalarit on ihan OK, ilman reikiå. Ainakin ne saisivat olla aika tavalla pienemmät. Sinulla on useimmiten mahtavia ideoita ja toteutuksia ideoistasi. KIITOS!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *