Hae
VillaNanna

Helsinki Flea Market

Aloitan vähän sasusti purkamaan näitä kuvia mitä minulla on tuolla otettuna, menee siis todella sekaisessa järjestyksessä kaikki. mutta haitanneeko se mitenkään ketään? Olen siis aika hyvin saanut monia vaatteita kuvattua. Iso osa on sellaisia vaatteita, joita olen ommellut aikaa sitten mutta jääneet kuvaamatta tai sitten en ole kuvannut niitä päälläni koskaan. Kuten tämän postauksen hassu takki. Palataan takkiin myöhemmin…

Haluan kertoa Helsingin suloisemmasta kirppiksestä tässä postauksessa. Helsinki Flea Market tönöttää Hietsun läheisyydessä, ihanan meren naapurissa, siellä missä Cafe Regattaan voi mennä istuskelemaan ja ihastelemaan löytöjään tai ihastella kaunista Pauligin huvilaa. Kaikki tämä ja paljon muuta ympäröi tätä suloista kiepputoria, jossa on jokaiselle jotakin. Hyväkuntoista tavaraa, hyvään hintaan ja henkilökunta on aivan ihanaa. Kyllä, tästä paikasta tulee meidän kantapaikkojen uusin jäsen. Olin todella yllättynyt mitä kaikkea löysin ja myös pojille löytyi vino pino herkkuja, mikä useasti on hankalaa. Pojat ovat myös super tyytyväisiä näihin löytöihin. Myös itse tein itselleni ihania löytöjä, yksi ihanuus jäi sinne, koska ei välttämättä toimi päälläni mutta voin halutessani tehdä sellaisen itselleni, jos alkaa harmittamaan… Joka tapauksessa, tuossa paikassa kannattaa todella käydä. Antiikki löytyy alakerrasta ja kirppistuotteet yläkerrasta, jokainen löytää sieltä varmasti jotakin mielenkiintoista.
Koska olimme myös viemässä pojan uutta puhelinta korjattavaksi (kyllä jälleen näyttö rikki), niin pakko oli poiketa myös Kierrätyskeskuksessa, tällä kertaa Kyläsaaressa, meidän entisessä lähi Kiertiksessä, josta olen tehnyt valtavasti löytöjä (kuten kuvan saapikkaat). Nyt löytöjä tuli hyvin vähän, mutta se ei haittaa, sillä Helsinki Flea Market kahmaisi budjetista ison osan…Kyllä, meillä on aina budjetti kun kierretään kirppareita. Mikä myös helpottaa karsimisessa. Ja koska meille tuli iso määrä tavaraa, niin iso määrä lähtee myös ulos, niille jotka tarvitsevat uutta päälleen. Budjetista lähti tosin yksi summa, koska vanhempi poika osti omilla rahoillaan kengät itselleen. Meillä kun on noita kenkä friikkejä muitakin täällä kuin vain minä.

Olen ommellut tuon turkistakin jo 2015 tilkuista, joita jäi aikanaan kun ompelin turkishuivin sekä viitan. loppu tilkuista tuli ihanat rukkaset sekä laukku. Kannattaa käydä napsimassa ideat omaan käyttöön linkeistä… Kaavana tähän boleroon käytin Käsityölehden morsiuspuvun boleroa. Bolero itsessään on minulle aivan liian pitkä takaa mutta en välitä siitä. Kroppani on vähän omituinen mittasuhteiltaan, kun jalat on pitkät ja selkä lyhyt mutta muutoin olen tällainen metrin hukkapala. Bolero on ollut kaapissa siitä asti kun sen tein, vähän siitä syystä, ettei toiminut minkään vaatteen kanssa siihen aikaan, mutta nyt kun käytän paljon romanttisia vaatteita, niin tämä bolero sopii moneen vaatteeseni. Kuvien paita on esitelty täällä enenkin ja on yksi rakkain paita. Alushameen ja vanhan paidan yhteinen sävel toimii erittäin hyvin ja siksi tästä tulikin minun lemppareitani. Aina kannattaa siis katsoa se oma kaappi ensin, ennen kuin lähtee ostoksille…Kaappilöytöjä on kiva tuunailla ja saa uutta vaikka olisikin vanhaa. 
Jotenkin todella tykkään asustani, vaikka mustan kontrasti on minulle hieman vieras, mutta tässä toimii yllättävän hyvin. Jalkaan olen laittanut Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löytyneet pitkävartisen saapikkaat. Sopivat tyyliin erittäin hyvin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *