Hae
VillaNanna

Lopputulos ei miellytä

Minulta kysyttiin tässä jokin aika sitten, että mitä jos tuunauksen lopputulos ei miellytä minua. Useasti esittelen niitä onnistuneita ihania luomuksia, joista tulee hetkessä lempivaatteitani, mutta kyllä, minulla välillä käy niin, ettei ajatus ja lopputulos kohtaa. Ne eivät vaan toimi, ei sitten millään. Enkä usko, että olen ainoa ompelija ja tuunaajaeukko, jolla välillä näin käy.

Nyt tässä artikkelissa meinaan esitellä pari vaatetta, joista ei sitten lemppareita tullutkaan. Joskus koitan muokata vaatteen uudelleen, mutta aina sekään ei sitten riitä. Vaate vain ei tunnu omalta, se ei vaan toimi. Ei millään tavalla. Näitä en kuitenkaan ole vielä laittanut myyntipinoon, sillä meikäläistä vähän hävettää se, ettei ne ole ihan sitä mitä olen halunnut niiden olevan.

Lopputulos ei miellytä

Äkkiseltään tulee mieleen kolme vaatetta, joiden lopputulos on ollut jotakin ihan muuta mitä piti. Näistä kaksi olen tuunannut uudelleen, toisesta en ole ottanut kuvaa, mutta toinen on kuvattu ainakin kerran tasona. Meikäläistä hiukan jännittää laittaa näitä päälleen ja kuvata ne, mutta ehkä joskus sitten. Ja ei, niistä ei tuunauksen jälkeenkään tullut lemppareita. Mutta katsotaan…

Mekosta peplum

Olen muutama vuosi sitten kirjoittanut mekosta, joka ei vaan ollut mun juttu. Kun laitoin sen päälleni, niin se tuntui epämiellyttävälle, tunsin oloni pikku porsaaksi. Tästä mekosta voi lukea täältä. Tämä mekko oli ensimmäisiä ns. mokia, joita suostuin laittamaan julkiseksi esiin. Tämän mekon olen tuunannut uudelleen, mutta tunteen vuoksi en ole sitä päälleni laittanut. Tästä mekosta tein lyhyemmän ja lisäsin siihen vähän valkoista ja pitsiä, paljon pitsiä.

Mekon helma x2

Toinen mekko, jonka tuunauksesta pidin kovasti, mutta lopputulos ei vaan toimi, ei edes toisen yrityksen jälkeen. Naisten paidasta ja kamalasta kasihameesta tein mekon, mutta en sitten tykännyt valkoisesta alaosasta ollenkaan. joten tein farkuista ja tuosta valkoisesta helmasta hameen, joka toimii hyvin. Tykkään siitä. Valitsin mekon helmaksi sitten pikkuisen liian pienen mekon helman. Käytin myös valkoisen hameen jämää ja tykkään kyllä lopputuloksesta mutta päällä se ei vaan tunnu hyvälle. Olen possu, edelleen.

Pitkästä neulepaidasta mekko

Tätä tuunausta suunnittelin pitkään ja etsin materiaalia tarkkaan. Molemmat vaatteet on ilmaisosastolta hankittuja ja todella toivoin, että tämä toimisi. Tein tämän jouluksi, jotta voisin kuvata tämän kauniina lumisadepäivänä. Noh, lunta ei saatu kuin tippoja, eikä työkään onnistunut mitenkään. Idea oikein hyvä mutta ei…En tykkää lopputuloksesta ollenkaan. Syytä en oikein osaa edes sanoa, sillä vaate ei ole eksynyt päälleni edes kokeilua varten.

Nautinnollista päivää teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Aina se todellisuus ei vastaa niitä mielikuvia mitä on päässään luonut – olipa kyse vaatteen muokkauksesta tai jostain ihan muusta 😀

 2. Annukka | HappyAnnukka kirjoitti:

  Mitkään luovat jutut ei aina onnistu, mut se on mun mielestä yks tärkee osa prosessia. Tavallaan oppia sietämään epäonnistumista, joka siis ei ole riippuvainen teknisestä osaamisesta.

  • villananna kirjoitti:

   Se on juuri näin. Aina ei voi onnistua, ei vaikka olisi tehnyt näitä hommia vuosia. Se on myös hyvä nähdä, ettei kaikki aina mene suunnitelmien mukaan.

 3. Mari kirjoitti:

  Kuvina nämä kaikki näytti mun mielestä kivoilta :D. Mutta jos vaate ei tunnu omalta, ei sitä tule päälle laitettua.

  • villananna kirjoitti:

   Se on juurikin näin, että vaikka vaate näyttää kivalle, niin se ei välttämättä toimi päällä.

 4. Mira "Digi Voimaannuttaja" Rinne kirjoitti:

  Tämä on totta ja pätee niin moneen asiaan -aina ei vain kaikki toimikaan kuten suunniteltu tai sitten lopputulos ei loppujen lopuksi tunnukaan omalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *