Hae
VillaNanna

Olipa kerran viikonloppu

Olipa kerran viikonloppu

Olipa kerran, kyllä se oli vain tämän yhden kerran. Tämä tietty viikonloppu, oli se viikonloppu kun meidän porukka otti ja lähti virkistäytymään hiukan neljän seinän sisältä ulos. Sitä ennen olimme kovalla tohinalla rakentaneet lisäosaa vaatekaappiini. Minulla kun ei ole oikein ole kaappitilaa. Nyt on, ainakin pikkuisen.

Olipa kerran viikonloppu

koska en ole tosiaan saanut aikaiseksi ommella aikoihin ja vielä vähemmän noita kuvia on tullut otettua, niin keskityn nyt kertomaan minun päivän polttavista  uutisista, ne joko kiinnostaa teitä tai ei, valinta on sinun. Mutta asiaan. Minulle tuli siis pienen pieni kaapin palanen vanhan kaapin kylkeen, ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että minulla ei ole tarpeeksi kaappitilaa ja haluan vaatteeni kaappiin. Tai ainakin näin olen suunnitellut.

Kaapin kasaamiseen meni jonkin hetki ja sen täyttämiseen toinen hetki, sitten alkoikin päässä kivistää sen verran, että sanoin miehelleni, että nyt on pakko päästä katsomaan tulevalle matkalle jotakin pientä. En siis meinaa ostaa erikseen reissulle vaatteita, mutta halusin etsiä pari juttua, joita on helppo käyttää reissussa. Toki voisin ommellakin, mutta niin kuin huomaatte, en saa mitään aikaan…Minä kurja laiskimus.

Tasarahapäivät

Tiesitte varmaan, että tämä tässä oli taka-ajatuksena, eli shoppailu, kulutushysteriaa. Mutta hei, kun tarvitaan niin tarvitaan ja oli hyvä päästä ovesta hetkeksi ulos, kun pari päivää oli jo mennyt makkarin laittamisessa. Suuntana oli siis Hakaniemessä oleva Vintage UFF ja sieltä tein pari löytöä, jotka lähtee mukaan reissullemme. Tai oikeastaan vain kaksi mekkoa lähtee mukaan ja ehkä myös toppi. Farkut jäävät kotiin odottamaan parempaa huomista.

Shoppailun jälkeen alkoi vatsaa kurnia kuin sammakko ja kaarsimme viereiseen Memphis ravintolaan. Samalla saimme mieheni kanssa muistella omaa nuoruutta ja millainen paikka Memphis oli silloin. Söimme kiireettömästi ja höpötimme höpöjä. Hauskaa oli ja kun ruoka oli saatu kurkusta alas, oli mukavaa lähteä kotia kohti pesemään pyykkiä ja täyttämään vaatekaappia söpöillä hameilla ja upeilla housuilla. Täytyy tosin myöntää, että kyllä sitä vaan tarvitsisi vielä yhden kaapin. Ja vaatehuone olisi parempi, jos se olisi sisustettu fiksummin.

Olipa kerran viikonloppu Olipa kerran viikonloppu

Rentoa iltaa kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

5 kommenttia

 1. Taina kirjoitti:

  Ihanat mekot löysit jälleen.

  Olen kade kun siellä on UFF, täällä Lahdessa vain käväisi Uffe. Onneksi muutama hyvä kirppis on täälläkin. Tänään löysin Kissa kirpparilta (Kodittomat kissat ry) Cellebsin (meniköhön se nimi oikein?) käyttämättömän näköisen merinovillaa sisältävän duffelin 6 eurolla 😄 – takki useaksi talveksi hommattu.

 2. Nadine G kirjoitti:

  Niinpä, mekot on nyt valittu. Jään odottamaan paljastusta siitä, minne tie vie tällä kerralla 😁.

 3. Nora kirjoitti:

  Määkin tarvitsisin isomman vaatekaapin. En siitä syystä, että vaatteet täyttää koko rivistön, sulla on luultavasti paljon enemmän vaatteita kuin mulla, mutta osan kaappitilasta vie lakanat, pyyhkeet askartelutarvikkeet, joulukoristelaatikko, vitamiinit, särkylääkkeet yms. niille kun ei ole muualla oikein tilaa. Ja on yhden kaapin alahyllyllä vielä valokuva-albumejakin.

  Sää onnistut monesti tekemään kivoja löytöjä kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista. Itse lähden monesti tyhjin käsin pois. Johtuu osittain siitä, kun olen niin kriittinen materiaalien ja ompelujäljen suhteen, monesti myös värien ja kuvioidenkin, mutta myös siitä kun ei sopivia vaatteita vain löydy koon puolesta (liian isoja tai liian pieniä, mutta ei sopivia) eikä myöskään sopivan mallisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.