Hae
VillaNanna

Onko elämää vielä hyvästien jälkeen?

Toistaiseksi olen joutunut sanomaan hyvästit ompelukoneelleni, pitkäaikainen kumppanini sanoi kaput ja nyt toivon todella, että saisin sen vielä kuntoon. Tai oikeammin toivon, että sen saa kuntoon se, joka sen huoltaa ja korjaa. Laitan samalla myös saumurini konesairaalaan hoitoon, jotta pääsen eroon tuosta varakoneesta, josta en tykkää yhtään. Olen aivan maani myynyt nyt kun en oikein osaa sanoa mitä sitä oikein nyt sitten tekisi kun koneet on poissa, tai siis toimii tuo varakone kyllä mutta en tiedä kuinka paljon sillä tulee ommeltua tässä kohtaa. Huoh.

Mitäs nyt sitten? 

– Kirppisjuttuja
– Ruokahävikki ideoita
– Kemikaalittomia vaihtoehtoja
– Neuleita
– Muuta, mitä?
Nyt saa siis kaikki antaa ideoita mitä haluaa nähdä nyt kun ompelu ei luonnistu ihan niin hyvin kuin aikaisemmin. Koitan toteuttaa kaikki toivepostaus ideat, joita tämän postauksen kommenttikenttään tulee. Muutama toive on jo esitetty aikaisemmin, joten ne pyrin tekemään myös tässä välissä kun en tiedä milloin saan koneet konesairaalaan ja milloin saan ne pois sieltä. 
*    *    *    *    *
Aloitan siis, tai siis jatkan kirppislöydöilläni, niitä kun on tullut tässä kuvattua hiukkasen enemmän kuin noita valmistuneita vaatteita. Olen käynyt viime viikolla Vantaan Lanttilassa sekä Kierrätyskeskuksen Nihtisillan myymälässä. Lanttilan yhden löydön jo esittelinkin, joka oli aivan täydellinen löytö pitkiin aikoihin, nimittäin torso. Löysin samalla reissulla vähän muutakin suloista ja minulle sopivaa, nimittäin suloistakin suloisemman neuleen ja mekon sekä pari suloista kahvikuppia. Nihtisiltakaan ei jättänyt kylmäksi vaan sieltä mukaan lähti mekko, saapikkaat sekä ilmaisosastolta neule. Nyt on lämmitetty niin boheemi kuin romanttinen puolenikin hyvin. Nihtisillasta lähti mukaan myös askartelutarvikkeita näprän osastolta.
Kuvissa vilahtaa minun ihanat bohokorvikset, jotka olen tehyt vanhoista korviksista. Lisää kuvia niistä löytyy täältä. Myös sulkakoru on itse tehty. 
*    *    *    *    *

Mukavaa iltaa!
-Melissa-

10 kommenttia

  1. inka nitta kirjoitti:

    Otsikon perusteella luulin tekstin olevan ihan jotain muuta haha! Kirpputorit on kyllä kivoja 🙂

  2. Milla Ruotsalainen kirjoitti:

    Tykkään käydä kirppiksillä ja joskus sieltä tekee ihan löytöjä!

  3. Petitfruitbourbier kirjoitti:

    Auts aivan ihania neuleita olet löytänyt. Hmm.. jos jotain kaipaat ompelupostausten tilalle, niin asupostauksia noista aarteistasi? 🙂

  4. Melissa L kirjoitti:

    Se on vähän niin kuin maailmanloppu kun ompelukone päättää päivänsä 🙂

  5. Melissa L kirjoitti:

    Itse teen aina löytöjä. Ei ole sellaista hetkeä kun en mitään löytäisi 🙂

  6. Melissa L kirjoitti:

    Kiitos. Joo, hyvä idea, laitetaan korvan taa tämä ehdotus.

  7. Marjo kirjoitti:

    Voi tuota sun ompelukonetta kun lakkasi toimimasta! Tuo sun Singer on oikea kaunotar ja ehkä se haluaa vain levätä välillä ja alkaa sitten taas toiminaa 🙂

    Mitä kaikkia ihanuuksia olet taas löytänyt. Iskin muuten "kenkähulluna" silmäni noin ihaniin ruskeisiin korkkareihin. UPEAT! Mistä löysit ne? Näyttävät kuin uusilta! Superlöytö.

  8. emmaot kirjoitti:

    Kirpparit on kivoja, mutten ikinä osta mitään kirppareilta – olen jotenkin tosi nirso enkä voi käyttää mitään, mistä en tiedä, kuka sitä on aiemmin käyttänyt 😀

  9. Melissa L kirjoitti:

    Se on todella siinä kunnossa, että on vietävä ompelukoneiden sairaalaan. Nuo ruskeat kengät on mulla ollut yli 10 vuotta, en enää edes muista mistä ovat ostettu.

  10. Melissa L kirjoitti:

    Nirso olen minäkin ja siksi en osta uusia vaatteita 🙂 Näin me ollaan erilaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *