Hae
VillaNanna

Rennosti työpäivään

Yleensä pukeudun töihin hyvin konservatiivisesti ja ei niin huomiotaherättävästi. Eli lähinnä treenikuteisiin ja muihin vastaaviin, joskus farkkuihin, mutta harvoin niihin. Leggareilla on helppo olla ja touhuta nuorten kanssa. Joskus tosin kaipaan omaa tyyliäni niin paljon, että heitän päälleni jotakin erikoisempaa, se on yleensä tämä neulepaita tai sitten joku tunikoistani, joka on tehty myös palasista. Välillä kun tuntuu sille, että se oma minä eksyy jonnekkin jos ei saa voimaa niistä omista vaatteista.

Jokin aika sitten linkkailin facessa eri ryhmiin yhtä postausta, jossa kerroin mitä kaikkea voi tehdä vanhoista vaatteista talveksi ja yhdessä keskustelussa sitten kysyttiin, että mitä teen näille erilaisille jämille mitä tuunauksesta jää. Olin hieman yllättynyt kysymyksestä, sillä postauksessa oli muutama vinkki myös sellaisiin ideoihin. Jämistä voi siis tehdä lähes mitä tahansa. Tämä kuvan paita on yksi sellainen esimerkki mitä jämästä voi tehdä. Jämät voi ommella yhteen kankaaksi ja yhdistää miksi haluaa, leggarit, mekko, paita…Mitä tahansa, jos ei ole tarpeeksi materiaalia niin voidaan tehdä vaikka pipoja, tuubihuiveja, lapasia…Mielikuvitus on rajana.

Koska itse rakastan ylisuuria vaatteita, niin on aika itsestään selvää, että niitä tulee tehtyä aika paljonkin, ne ovat todella hyviä varsinkin juuri tällaisena aikana kun alkaa viime puskea, niihin on kiva kietoutua. Ihanaan lämpöiseen syleilyyn. Töissä on tällaisella rento olla kun mistään ei kiristä eikä irvistä. Kunnon lötköpötkö paita. Kuvassa olevat bootsit on ostettu opiskeluaikana Sörkän Uffista. Ovat yhdet lempparit.

Hyvää alkanutta viikkoa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *