Hae
VillaNanna

Huipulla tuulee

Huipulla tuulee

Vuosaaren huipulla tuulee mutta sinne on joka vuosi pakko päästä, pakko nähdä miten alue alkaa laahentua ja toinen osa muodostua. Vuosaaren huippu on meidän yksi lempparipaikoista ja tänä vuonna oli esiteltävä kyseinen paikka pojan tyttöystävälle. Suosittelen kiipeämään tänne silloin kun aurinko ei paahda täydeltä taivaalta ja ei ole kovin kuuma. Ylhäällä tuulee kovasti, joten kovin tuulinen sää ei myöskään miellytä meikäläistä.

Olen kirjoittanut tästä paikasta niin paljon, että nyt en enää kerro paikasta enempää. Silti suosittelen ihan kaikille tätä ihanaa paikkaa, tulkaa tänne retkelle kun tulette Helsinkiin. Tämä on yksi sellainen retkeilyalue, jossa kannattaa käydä. Ota eväät mukaan, muista kuitenkin, että täällä ei ole roskista, joten roskat mukaan!

Huipulla tuulee Huipulla tuulee Huipulla tuulee

Huipulla tuulee

Meidän perhe kiipeää joka vuosi katsemaan maisemia ja katselemaan mitä viereisen kaatopaikan tilalle on nousemassa. Nyt maisemointi on kovassa tahdissa, joten ehkä jo ensi vuonna kaatopaikan kohdalla on jotakin jännittävää. Maa-aineksen puhdistamiseen on mennyt monta vuotta ja nyt itseäni jännittää, että millaiseksi tuo alue muodostuu. Mahdottomasti seikkailua ainakin tulee olemaan. Todella jännittävää.

Tutkittiin aluetta vähän enemmän tällä kertaa, sillä pojan tyttöystävä oli kovin kiinnostunut alueesta ja sen synnystä. Alueella oli valtavasti ihamisiä, joka häiritsi ainakin minua, yleensä siellä ei näin paljon väkeä ole ollut. Saa olla aika rauhassa. Ehkä tämä korona aika on saanut ihmiset sitten liikkeelle isommilla joukoilla. On tietenkin mukavaa, että ihmiset alkavat löytämään liikkumisen ja seikkailun ilon mutta täytyy myösntää, että oli vähän harmillinen fiilis, kun huipulla oli 30-40 ihmistä kuvaamassa näkymiä, eikä itse sitten viihtynyt siellä sen enmpää. Otettiin vain vesi huikat ja hetki levättiin ja lähdettiin kiertämään aluetta lisää.

Kannattaa muuten käydä katsomassa noita vanhoja postauksia myöskin. Muutamassa on myös hauskat tuunausvinkit mukana.

Muut aiheen postaukset:

Se on vähän niin, että sydämen kyllyydestä suu puhuu, vai miten se menikään? Tämä paikka on yksi niistä monista Helsingin helmistä, joissa vieraillaan joka kesä ja tämä on paikka, johon ei millään tavoin kyllästy, sillä tosiaan tuon toisen osan rakentaminen kiinnostaa ja alueen monimuotoisuuden näkeminen vetää aina aika hiljaiseksi.

Huipulla tuulee

Leggarit tilkuista

Olen aikanaan ommellut secondskinistä ja trikoosta itselleni leggarit ja niiden jämistä oli helppo ommella sitten tilkkuleggarit. Näitä tällaisia on tullut tehtyä enemmänkin tässä ajan saatossa. Leggarit muuttuvat niin kivasti eri näköiseksi kun yhdistelee eri kuoseja ja paloja toisiinsa. Näitä leggareita tykkään käyttää juuri retkeillessä, olin sitten liikkeellä kävellen tai pyörällä. Nämä sopii siihen hommaan todella hyvin.

Tilkkuleggarit on helppo tehdä, voit suoraan kaavaan alkaa suunnitella ja piirtämään osia, jotka leikkaat pois. Näin saat juuri sellaiset leikkaukset kuin itse haluat. Kannattaa myös kokeilla ja yhdistää eri materiaaleja ja kuoseja toisiinsa, tulee aika mageita juttuja niin.

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

12 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Hieno paikka:) Ja jännää etten ole tuolla käynyt, vaikka silloin kun poikani asui Vuosaaressa kävin paljonkin kävelemässä lähiseudulla.

  • villananna kirjoitti:

   Tuosta ei monet Helsinkiläisetkään tiedä. Mutta on niin ihana paikka.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Eilen oli melkoinen puhuri vaikkei huippuja tavoiteltukaan 😀

 3. Tuula / Tuula’s life kirjoitti:

  Hieno paikka! Joistain kuvista tuli mieleen, että ei edes olla Suomessa. Kiitos mielenkiintoisesta retkestä! Ja hienot leggarit!

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Olenkin lukenut tuosta paikasta aiemmin blogistasi. Käytyä ei ole tullut. Jotenkin tämän koronan takia Helsinki ja sen ympäristö ei ole ykköskäyntikohteena suunnitelmissa. Kivat leggarit olet tehnyt!

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon, joo tää on mitä upein kohde täällä Helsingissä.

 5. Mari kirjoitti:

  Onpa hienoja kuvia, vaikuttaa kivalta retkipaikalta!

 6. Nadine kirjoitti:

  Ei ole ihme, että kesäkuussa paikka on parhaimmillaan ?. Upeat maisemat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *