Hae
VillaNanna

Puuvillan pehmeys viettelee

Puuvillan pehmeys viettelee

Puuvillan ihana pehmeys sopii erittäin myös yöpukuihin. Juuri ennen joulua löysin ohutta puuvillakangasta Kierrätyskeskuksesta ja kangas kertoi minulle heti, että hänestä tulisi maailman suloisin yöpuku. Tosin ihan varma en ole siitä onko kangas 100% puuvillaa, mutta ainakin sinne päin on. Yritin googlettaa tietoja kankaasta, mutta eipä missään ilmoitettu kankaan materiaaleja. Ikean kangasta tämä kuitenkin on.

Puuvillan pehmeys viettelee

Kangas on ihanan ohutta ja pehmeää, se ei tunnu ihoa vasten yhtään miltään. Tuntuu kuin päällä ei olisi mitään. Tästä yöpuvusta halusin ihan toisenlaisen mitä aikaisemmat paksuista puuvillaoista ommellut pussihousu/tunika vaihtoehdot. Eli tästä asusta tuli hyvin yksinkertainen, pelkistetty ja klassinen versio. Tällaista kun minulla ei vielä ole.  Kangasta on vielä hyvin jäljellä, että saa nähdä millaista juttua siitä vielä tulee.

Kaavatiedot:

 • Burda 11/09

Yöpuku toimii mahtavasti myös oloasuna ja voisin hyvinkin viettää ihanaa kesäpäivää pihalla tämä yöpuku päälläni. Sen verran kuitenkin puku on läpinäkyvä, ettei sillä kadulle lähdetä vaeltamaan. Vaikka puuvillainen yöpuku on aina vähemmän seksikäs ja se on vain mukava päällä, se voi silti näyttää kivalle. On tärkeää, että myös yöpuku päällä tuntee olonsa hyväksi, ettei mikään kiristä ja kutita.

Söpöt puputossut lämmittämään jalkoja

Koska olen vilukissa, tarvitsen aina lämpöistä jalkoihin. Sen vuoksi nämä söpöäkin söpöimmät puputossut lämmittää mukavasti jalkojani. Tossuihin ei ole kaavaa, vaan olen mitannut omat jalkani ja tehnyt kaavat mittojen mukaan. Pohjassa on nahkaa, ettei tossut ole liukkaat ja nahka taas on löydetty Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta, oli osa rikkinäistä nahkatakkia. Muuten tossut on tehty leikkuujätteestä sekä vuori on tehty vanhasta t-paidasta.

Minusta tämä ilta/yöasu toimii erittäin hyvin varsinkin näin matkalla, kun tämä yöpuku menee todella pieneen tilaan, myös tossut saa pieneen rakoon laitettua matkalaukussa. Eli on helppo ottaa reissuille mukaan nämä asut. Tämähän on aika itsestään selvää, että talvisin kun matkustaa, niin matkalaukkuun mahtuu vähemmän vaatteita mukaan mitä kesäisin. Siksi osa vaatteista kannattaa olla juuri tällaisia, jotka menee hyvin pieneen tilaan ja painaa hyvin vähän.

Puuvillan pehmeys viettelee

Rakkaudella -Melissa 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Nadine G kirjoitti:

  Kunhan pehmeää, ihan sama onko se puuvilla vai ei. Itse olen tykästynyt myös bambuun ja hamppuun. Niistä saa myös tosi silkkiä vaatteita.

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Onpa söpö yöpuku ja siis noi tossut – en kestä <3

 3. Hengittävää elämää etsimässä -blogi / Niina kirjoitti:

  Ihana kirjainkuosi yökkärissä! Puputossut best =)

 4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ihanat tohvelit!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.