Hae
VillaNanna

Dina mekko -Fibre Mood

Dina mekko -Fibre Mood

Ihana Dina mekko Fibre Mood -lehdestä. Olen jo pidemmän aikaa ollut ihastunut näihin kaavoihin ja kaikenlaista onkin tullut tehtyä lehden kaavoilla. Joten ei pitäisi olla yllätys, että tein tämän rennon trikoomekon myöskin tällä kaavalla. Kaava on alunperin joustamattomalle kankaalle, mutta tietenkin kun kaapissa oli trikoota, tein siitä.

Dina mekko -Fibre Mood

Kaava on helppo tehdä, lopputulos on näyttävä. Ehkä voisin hiukan kaposemman mekon tehdä seuraavaksi. Tämä versio on hippasen ehkä liian leveä makuuni. Toki tykkään myös tällaisista isoista mekoista. Ne on aika ihania myös. Mutta jotenkin tämän mekon kanssa olisi kivempi niin, että olisi hippaisen kaposempi. Näin itse ajattelen, mitä mieltä te olette?

Kaava:

  • Fibre Mood 21, Dina Dress

Nyt on ollut aivan täydelliset kelit käyttää mekkoja, meikäläisellä vaan on lippis päässä, t-paita ja leggarit jalassa. Lenkkarit myös. Jos perjantaina saisin taas mekon päälleni pitkästä aikaa. Juhannusmekko odottaakin tuossa henkarilla. Tai oikeastaan koko viikonlopun mekot odottaa. En vain osaa valita kumpi olisi parempi juhannusmekko.

Käskettiin avata suu

Fibre Mood on mun lempilehti

Kyllä, tästä lehdestä on Burdan lisäksi tullut lempilehteni. Kaavat toimii hyvin ja mitoitukset on hyvät. Väljää mutta söpöä ja romanttista. Niistä mä tykkään. Mallit ovat myös hyviä, sillä ne on helppo yhdistellä eri vaatteisiin helposti tai sitten laittaa vain mekon tai haalarin päälle, ovat sen verran näyttäviä vaatteita, etteivät juuri muuta kaipaa. Ehkä jonkin yksinkertaisen kotun voisi laittaa, tai oikeastaan sekin riittää, että takki on itsessään jo yksi koru.

Tämän ihanan Dina mekon yhdistin tällä kertaa farkkutakkiin, jonka olen tehnyt vanhoista farkuista, kaavana käytin Extra Patrones no 15 /2012 -lehden kaavaa. Olen oikeastaan ihastunut tähänkin farkkutakkimalliin aika hyvin. Toimii meikäläisellä oikein hyvin. Jalkaan sujautin ihanat vaaeleanpunaiset sandaalit, jotka olen ostantut korona vuonna, kun lähdettiin Uudenmaan road tripille. Tammisaaresta löytyivät, tälle ostokselle oli jokin tietty syykin, mutta en nyt muista, että mikä se mahtoi olla. Samalla reissulla oli ostettava Söpölle laatikko, kun sillä oli valtavasti vaikeuksia olla reisussa mukana. Hassuja musitoja.

Dina mekko -Fibre Mood

Nautinnollista päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Ei legginsille ja lenkkareille! Kesällä päällä pitää olla mekko ja sandaalit :).

    Ihanaa mallia tämä Dina mekko on 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *