Hae
VillaNanna

Kassi farkusta

Kassi farkusta

Kassi farkusta on minisarjan neljäs osa. Jotenkin kuulkaas tuntuu sille, että tämä minisarja vain laajenee. Mutta haluan silti esitellä teille vielä muutaman kivan idean, jonka voi toteuttaa vaikka leikkuujätteestä, kuten tämä minun aivan ihana farkkukassini. Tässä myöskin yhdistyy kivasti farkku ja nahka. Materiaalit kokonaisuudessaan on löydetty Kierrätyskeskuksen ilmaisostolta. Farkun jämät on muiden projektien ylijäämää.

Kassi farkusta

Tähän kassiin ei ole minkäänlaista ohjetta. Kassi ei ole mikään kovin suuri, mutta ei niin kovin pienikään. Pohja on pyöreä ja kantokahva on lyhyt. En ole mittaillut mitään. Käytin pohjan piirtämiseen ruokalautasta (isoa) ja ompelin pohjan ympärille kartion ihan vain koko ajan neulaamalla sen kiinni pohjaan uudestaan ja uudestaan. Palasia ompelin sinne tänne, en halunnut säännönmukaista vaan hyvin boheemin ja hauskan laukun.

Tällainen tapa tehdä tilkkutöitä jäikin minulla sitten päälle ja mieluiten siis teen tällä tavalla tilkkuhommat. Haluan siis käyttää ihan kaikki osat ilman, että niitä leikataan tiettyyn muotoon. Tämä tosin ei ole kaikkien juttu, mutta minusta se tekee työstä mielenkiintoisen, kun ei ole niin tarkkaa muotoa. Jotenkin keskeneräinen ja oman näköinen työ. Joten kannattaa pitää mieli avoimena ja kokeilla kaikenlaista ja välillä mennä oman mukavuusalueen toiselle puolelle.

Farkusta kaikkea ihanaa

Kassi taitaa olla yleisin juttu, mitä vanhoista farkuista tehdään. Toinen on ehdottomasti tyynyt sekä erilaiset päälliset. Kuten meillä on pihan sohvalla. Farkku on kestävää ja muovautuvaa, joten ei ihme, että myös pihakalusteisiin ilmestyy vanhoista farkuista tehtyjä päällisiä. Mutta niin kuin olette huomanneet farkuista voi tehdä myös erilaisia vaatteita, kuten hameita, mekkoja, uusia housuja, takkeja. Tai päällystää kengät.

Ihanat farkkutyöt

Farkuista voi tehdä myös penaaleita, meikkipussukoita, kaikenlaisia pussukoita eri tarkoituksiin. Pyörän satulan päällisiä, pyörälaukkuja. Ihan mitä ikinä haluat tehdä, niin farkku taipuu siihen kyllä.  Farkuista voi tehdä myös koruja ja tauluja. Itse olen tehnyt kaikkea mahdollista, mutta tapetiksi ja tauluksi en ole vielä sitä hommaa tehnyt. Ei tiedä vaikka joskus innostuisin…

Kassi farkusta

Rentoa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.