Hae
VillaNanna

Sen kesän pituinen se

Sen kesän pituinen se

Jaksan vielä puhua pitkään kesästä ja kesän ihanista hetkistä ja vielä ihanimmista kesävaatteista mutta tottus on, että sen kesän pituinen se. Kesä on päättynyt ja kylmä viima ja sade on saavuttanut meidät. Tämä syksy on tuonut myös uusia tuulia, jotka eivät ole niin mukavia. Eli tämä vuosi on sellainen, jota ei voi kovin ilolla muistella. En minä ainakaan. Tämä vuosi on ollut onnettomuuksia täynnä, vaikka yksi asia tässä hyvä onkin…Työni vakinaistettiin. Se on ainut iloinen pilkahdus tässä vuodessa.

Ja nyt syksyn tullen luonnon väri muuttuu, silti haluan pitää hiukan vielä kiinni tiukastikkin kesän kirkkaista väreistä, luonnon äänestä ja auringon paisteesta. Siksi minun oli ihan pakko saada tehtyä pienestä kankaan palasesta itselleni toppi, kesätoppi. Kangas on ihanan kirkas ja värit sopii hyvin kesän loppumetreille. Tämän topin myötä sanotaan heipat ihanalle kesälle, siivotaan piha talvikuntoon ja siirrytään sisätiloihin.

Sen kesän pituinen se

Kankaan palasen olen ostanut Kierrätyskeskuksesta, Nihtisillan tavaratalosta. Kuvassa olevat farkut taas on hankittu Fidasta kesä loppupuolella. Siihen kyseiseen asuun liittyy tarinakin, miksi kyseinen asu on päätynyt kaappiini. Kuvassa olevat kengät olen ostanut vuosia sitten sambakaveriltani, hän on ne hankkinut itse joskus Lontoosta. Ja kuvassa olevat ”kukkaset” on Kierrätyskeskuksesta myöskin. Ja kukkien ympärillä oleva voimapaperi on säästetty pakettilähetyksestä. Eli kaikki kuvassa on muiden vanhoja tai muiden jämiä. Topin vuori on pätkä omaa vanhaa lakanaa. Kaavana olen käyttänyt Burda 5/13 mekon kaavaa, mekoksihan se ei tullut, kun materiaali loppui kesken, vaan peplum -topiksi.

Minulla on nyt muutama vaate tällä kaavalla tehtynä, erilaisin helmoin. Tällä kaavalla tehdyt mekot olivan minun tämän kesän käytetyimmät mekot. Tykästyin niihin näysin ja ne sopivat myös meidän kesäreissulle hyvin, nimittäin Raaseporin reissuun. Ihana vanha Tammisaari ja Fiskarsin kylä. Vielä haluan takaisin näkemään ja kokemaan näihin paikkoihin. Tämä toppi on odottamassa ensi kesää ja toivon kyseisen kesän olevan parempi kuin oli tämä kesä ja sellainen, että voin hyvin keskittyä myös tähän ihananaan maailmaan ja ompeluun.

Sen kesän pituinen se

Rentoa perjantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Romanttinen Fiskars Village

Kaunis Raasepori

13 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Rakastan kaikki peplum-vaatteita. Aivan ihana tuo toppi, saisipa tuollaisia kaupastakin. Kaupoissa on aina ihan tylsiä vaatteita 😀

 2. Jael kirjoitti:

  Ihanan kirkkaita ja iloisia värejä noissa vaatteissa. Täällä tosi kuumaa ja kosteaa, ja mielelläni ottaisin nyt tuon vähän viileämmän sään mikä teillä on, mutta muistan kyllä hyvin että Suomessa kesää jäi kaipaamaan kun tuli syksy…Kaunista viikonloppua Melissa.

  • villananna kirjoitti:

   Mä niin kaipaan kesää, haluaisin niin elää pelkkää kesää vain.

 3. Nora kirjoitti:

  Jep, kesä on mennyt ja puut alkavat saada ruskan värejä. Mutta syksykin on kaunista aikaa mun mielestä. Nautitaan myös siitä ja syksyn sadosta (juuri nyt nautin täytettyä keltaista kurpitsaa, tykkään erilaisista kurpitsoista, täytteenä mulla yleensä soijarouhetta ja/tai papuja tai linssejä ja päällä jotain juustoa, mutta voi täyttää ihan millä vaan, joku lihakin kävis, vaikka esim. hirvenliha). Mun mielen pitää iloisempana syksyn sateissa musiikki. Juuri nyt kuuntelen brittiläistä rockbändiä Bad Company (perustettu 1973), rakastan tätä ja yleensä tuota vanhempaa rockmusiikkia, vaikka viimeaikoina olen kuunnellut myös muunkinlaista kuten esim. jazzia (lähinnä Miles Davis) ja Robert Plantin soolotuotantoa (tuota Robert Plantia, sekä Led Zeppelinin aikoina että soolotuotantoa).

 4. Nora kirjoitti:

  Siis että rakastan tuota Robert Plantiä, sekä Led Zeppelinin ajoilta että soolotuotantoa.

 5. Meri kirjoitti:

  Vielä ehtii ja saa fiilistellä kesää! Miten ihana toppi tuosta tuli! Ehkä se menisi vielä syksylläkin villatakin kanssa 🙂 Toivottavasti sulla on parempi syksy, jos alkuvuosi ja kesä oli haastavampia <3

  Meri
  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/

 6. hannamariav kirjoitti:

  Minen suostu väreistä luopumaan vaikka syksy tuleekin! Toki sävymaailma hiukan muuttuu, mutta rakastan värejä niin paljon ettei tulisi kuuloonkaan tiputtaa niitä pois repertuaarista!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  • villananna kirjoitti:

   Värit muokkaavat meidän mieltä ja siksi värit ovat tärkeä osa elämää varsinkin kun tulee synkkä talvikausi.

 7. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Vielä ruska ei ole saapunut tänne, mutta merkkejä on jo onneksi ilmassa 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Täällä pikkuhiljaa alkaa olla siellä täällä näkyvillä ruskaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *