Hae
VillaNanna

Romantiikkaa – Hame verhosta ja t-paidasta

Nupun pesän olen tehnyt parvekeprojektin yhtedessä vuosi sitten. Niin ihana.

Jo tuossa aikaisemmassa postauksessa vähän vihjailin siitä, että tämä minun tyylini on ottamassa ison harppauksen romanttiseen suuntaan. Toki enenkin on ollut erilaisia romanttisia vaatteita ja olen yhdistellyt niitä boho tyyliini mutta nyt homma on lähtenyt ns. lapasesta. Pengon kaappejani ja teen mahtavia löytöjä kaapinperukoilta. Osa vaatteista on vähän sellaisia, joita ihan heti en osaa pukea niin, että ne loisivat ihanan romanttisen kuvan (eikä kaiken tarvitse olla niin romanttista kuitenkaan). Tutkin Pinterestiä ja selailen kaavalehtiä ja koitan löytää jotakin sellaista mitä ei jo kaapissani olisi. Olen myös löytänyt monta uutta ideaa miten puen vanhoja vaatteitani uudella tavalla.

Tämä onkin se paras puoli siinä, että vaatteita löytyy moneen lähtöön ja paljon. Voin tehdä lukemattoman määrän erilaisia yhdistelmiä ja vaikka mikään vaate ei olisi kovin klassinen niin ne sopii kuitenkin hyvin yhteen. Mutta on pakko sanoa, että kylläpä on kaapissa ihania yksilöitä. Ja on ollut mahtava huomata, että mitään ei tarvitse ostaa vaikka totetuttaisin erittäin romanttisen ja tyttömäisen lookin. Mutta en minä kuitenkaan unohda värikästä ja yliampuvaa boheemia tyyliäni koskaan, joskus on vain kiva alkaa leikitellä muilla vaihtoehdoilla.

Kuvan jakku sekä turkiskaulus on myös itse tehtyjä

Yläkuvassa olleen jakun kaava löytyy Burdasta.

Itse tehdystä ja ilmaisosaston löydöistä saa kivoja asetelmia.

Olen eilen illalla postannut Instaan sekä feissarin tyyli-ryhmään kuvan hameesta, jonka olen tehnyt aikaa sitten, oli ensimmäisiä kokeilujani kun aloittelin tuunausta isommalla mittakaavalla. Hame on tehty verhosta sekä t-paidasta. Hame on vähän erilainen tyllihame ja haluankin kokeilla tämän hameen kanssa erilaisia tyylejä sekä ideoita.

Eli tässä tulee teille kaikille tehtävä:

Anna vinkki miten itse pukisit hameen päällesi
Teen erikseen postauksen, johon kuvaan kaikki parhaimmat (mielestäni) ehdotukset
Äänestys avataan

Ja voittaja-asu pääsee päälleni itsenäisyyspäivän juhliin meidän töihin
Saa ehdottaa myös muita asusteita tai meikkivinkkiä sekä kampausta (muista, että en juuri laita hiuksia mitenkään normaalisti). 
Jos on halukkaita, niin teen myös ohjeet miten tehdä helppo ja nopea tyllihame.

Hameseen kuuluu myös vyö sekä kaulakoru. Tarkoitus olisi tehdä vyöstä nyt hiuspanta ja ehkä jättää tämä koru pois. Mutta ehdotelkaa kaikenlaista. Laitan äänestykseen myös oman ehdotukseni. Kokeillaan kuinka käy. 

Nautinnollista keskiviikkoa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *