Hae
VillaNanna

Sewing is my superpower

Sewing is my superpower

Sewing is my superpower. Lähdetään ihan siitä, että se tosiaan on mun supervoima ja en pelkää käyttää sitä, vaikka välillä meneekin ihan metsään kaikki. Meillä jokaisella on oma supervoima, ihan jokaisella. Joskus voi käydä niin, että itse ei sitä supervoimaa löydä ennen kuin vasta aikuisena ja jotkut eivät edes silloin. Mikä siihen sitten johtaa, en tiedä. Mutta jokainen meistä osaa jotakin todella hyvin.

Sewing is my superpower

Ja koska laatikosta satuin löytämään pojan kaksi hyvälaatuista t-paitaa, niin päätin tehdä niistä itselleni jotakin. Tällä hetkellä vain toinen on tehtynä. Laatikon ulkopuolelta kaivelin Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löydetyn pitsipaidan ja nämä kaksi paitaa päätin yhdistää toisiinsa. Mitään kaavoja ei tällaiseen tarvitse. Vain sakset ja ompelukone. Hyvin tuttua tuunausta minulta. Eli tutusti kiilat helmaan ja hihoihin vielä puhvit, vähän raunapitsiä ja pääntien suurentaminen. Pääntielle ompelin myös pitsipaidasta reunan.

Näin valmistui hyvin erikoinen paita. Minusta oli jotenkin hauska yhdistää tuommoinen ihan perus t-paita, jossa on isot kuviot pitsin kanssa. Kontrasti on hyvinkin voimakas tässä. Mutta silti paitaa voi hyvin käyttää monen erilaisen alaosan kanssa. Esimerkiksi farkut näin syksymmällä. Kesällä taas paita toimii hyvin tuollaisten lirularu kesäpöksyjen kanssa ja ihan varmasti shortsienkin kanssa. Kaikki käy siis.

Sewing is my superpower Sewing is my superpower

Supervoimaa omasta supervoimasta

Meidän perhettä on kohdannut suuri tragedia, jota en nyt ala avaamaan tämän enempää. Tämä tulee vaikuttamaan kuitenkin suuresti elämäämme pitkäksi aikaa, itselle ainoa tapa helventää stressiä sekä traumaa on sukeltaa oman mielikuvitusmaailmaan ja alkaa luomaan asioita. Koen olevani vähän niin kuin taiteilija, joka maalaa kankaasta ihmisen päälle. Tai eläimenkin. Onhan osa laatikkoprojektin materiaalista tulossa koirien päälle.

Kädentaidot näin niin kuin yleensä on hyvä tapa rentouttaa omaa mieltä ja kehoa. Sillä saa tyhjennettyä sen oman päänsä kunnolla, unohtaa koko ympäröivän maailman ja piiloutua hetkeksi sinne itse luotuun maailmaan. Näin saa voimaa ja energiaa jotta jaksaa taas tässä pahassa maailmassa. Kun tämä ympäröivä maailma ei ole mikään kovin ihana ja välillä tulee sitten isompiakin kolhuja, joita käsitellään vielä vuosia.

Mikä on sinun supervoima?

Sewing is my superpower

Tuitui ja ihanaa päivää teille kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Laatikkoprojekti

vanhasta sateenvarjosta kenkäpussit

Terveisiä laatikosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *