Hae
VillaNanna

Teurastamon kesä

Eilen oli teurastamon street food torstai ja tietenkin me suunnattiin sinne. Tarkoitus oli, että esittelen teille hienojen kuvien kera tätä ihanaa ilmaistapahtumaa…Ruoka tietenkin maksaa mutta muuten tapahtuma on ilmainen, ruokailu ei ole pakollista vaan voi nauttia ohjelmasta ilman sitä sapuskaakin.
Teurastamon tapahtumia kannattaa seurata heidän sivuiltaan ja ottaa sieltä itseään kiinnostavat omaan tapahtumakalenteriin ylös.

Homma ei siis mennyt meidän osalta ihan putkeen…Ei todellakaan vaan kaikki meni päin honkia kuin vain voi honkia mennä. Aamulla tajusin, että hulludessani olen pakannut ihan liikaa vaatteita pusseihin ja näin ollen oli pakko lähteä katsomaan, josko jotakin löytyisi kirppiksiltä. No, onneksi löytyi ja valitsin lopulta päälleni söpön mekon ja sandaalit…Väärä valinta, oli ihan pahuksen kylmä ilta ja toivoin vain pääseväni kotiin. Suunnittelin myös ottavani paljon kivoja kuvia paikalta, sekään ei sitten onnistunut kun kamera ei oikein suostunut yhteistyöhön ja useimmiten unohdin koko kameran, kuten nyt esimerkiksi unohdin kuvata meidän ruokaa, kun ärsytti istua sisällä kun en tarkentunut olla ulkona ja ei sitten kuultu musaa sisälle.
Jos tämä ei vielä riittänyt, niin isompi lapsista oli kovin kiireinen, eikä malttanut millään rentoutua ja nuorimmainen oli levoton muuten vain. Ei siis mikään onnistunut eilen vaikka tapahtuma oli hyvin onnistunut ja ihmisiä oli paljon.

Paljon puhutaan aina siitä, että kaikki ei kuvissa ole sitä mitä todellisuus mutta nyt näette kyllä todellisuuden myös kuvissa. Täytyy sanoa, että aina ei voi voittaa. Ei lähelläkään. Mutta ensi kerralla sitten. Tänne kun tullaan toistekkin aivan varmasti.
Nyt keskitytään siihen, että tänään miehellä on viimeinen työpäivä ja pojalla viimeinen koulupäivä. Sitten alkaakin jo muut kuviot ja meidän kesäloma ainakin hetkeksi kun isompi aloittaa ihan kohta taas opintonsa.

Ihanaa perjantaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *