Hae
VillaNanna

Käsityön teemavuosi – Juhlat

Tämä on toukokuun teema, mutta jouduin odottelemaan siihen asti, kunnes meidän nuorin on kesälomaansa halaamassa. Joten toukokuun juhlapostaus tulee tässä. Esittelen tänään meidän juhlia ja tietenkin mekkoani, joka on yksi niistä ihanista vaatteista, joihin minulla on monen kirjavat tunteet. Tykkään ja en tykkää…Kaava on Käsityö kerhon lehdestä, valitettavasti minulla on vain kaavat olemassa, joten en muista ulkoa mikä lehti on kyseessä. Lehti oli kuitenkin mekkonumero ja tämä oli yksi mekkonumeron mekoista.

Meilla on tosiaan tänään vietetty nuorimmaisen suvijuhlaa, sekä hänen synttäreitään. Minullahan esikoinen ja kuopus on syntyneet toukokuussa, toinen alkukuusta ja toinen loppukuusta. Niin kuin moni tietää, vietämme synttäreitä yleensä yhteisesti, matkustamme Turkuun ja menemme lasten lemppari ravintolaan syömään. Tänä toukokuuna se ei ollut mahdollista, sillä niin tyttöni kuin minun työni ei antanut siihen mahdollisuuksia, siksi kesällä juhlimme perheen kesken vähän enemmän, sillä molemmat vanhimmat lapset ovat valmistuneet ammatteihin. Esikoiselle tämä on toinen ammatti ja pojalle ensimmäinen. Suuria juhlia vietämme vasta kun poika on saanut vielä kirjoitukset hoidettua sekä intin käytyä.

Halusin valita jotakin itse tehtyä päälleni ja verhoista ommeltu kotelomekko vaikutti olevan sopivan aikuisen naisen mekko. Asuun lisäsin myös ilmaisosastolta viime vuonna löytämäni virkatun jakun, sekin on itse tehty ja jalkaan sujautin jo muutama vuosi sitten Kierrätyskeskus Itiksestä löytämäni vihreät kengät. Päätin, että näillä on paras juhlistaa tätä pikkuista isäntää.

Mitäs sanotte? Sopiiko mekko tyyliini?
Koska pojan todistus oli mahtava ja juuri sellainen kuin toivottiin, niin hän sai valita paikan, jonne menemme syömään ja valinta osui Taco Bell -ravintolaan. Kyseisessä paikassa olemme mieheni kanssa kertaalleen olleet mutta pojat ensimmäisen kerran. Kokkipoikani antoi aika rajua palautetta mutta me muut olimme hivenen maltillisempia ravintolaa kohtaan. Härdelli tykkäsi ja se oli tärkeintä. Jälkkäriksi olimme ensin kaavailleet kotona jäätelöbaarin, mutta pojat saivat puhuttua meidät ympäri ja käytiin Kitty´s -pirtelöbaarissa. Kotona odotti sitten paljon toivottu lahja. 
Kotona myös vihdoin kilistettiin myös mieheni valmistumiselle. Hänellä juhlat ovat ensi viikolla, mutta minä itse en niihin pääse. Työkiireet on vielä päällä. Mutta voimme hyvin juhlia keskenään toiste. Mieheni on koulussa töissä, joten saa kaikenlaista syömistä ja sun muuta ja tässä niitä herkkuja nautiskellaan.

8 kommenttia

 1. Sesse kirjoitti:

  Hieno asu!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Aivan ihana mekko, rakastuin tuohon ensisilmäyksellä <3

 3. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 4. Melissa kirjoitti:

  Tää on kyllä tosi kiva.

 5. JaninaCharlotta kirjoitti:

  Ihania juhlan aiheita! Ja kerrassaan upea mekko<3 Hyvää kesää ja lomaa 🙂

 6. Jasu♥ kirjoitti:

  Kaunis sinä ja ihania kuvia! Aurinkoista kesää! ?

 7. Melissa kirjoitti:

  Aina on syytä juhlaan 🙂 Mukavaa kesää myös sinulle…

 8. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *