Hae
VillaNanna

Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolöytö

Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto löytö

Välillä ilmaisosastolta tekee kunnon löytöjä ja sellainen on tämä Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolöytö, tämä on myös kaikkein uusin löytö. Tosin hetkeen ei tarvitse kirppiksille mennä, ei ole tarvetta millekkään enää. Ilmaisosastolla tulee tällä hetkellä muutoinkin aika vähän käytyä, mutta koska tarvitsen Junk journaliin asioita, niin välillä on käytävä hakemassa paperitavaraa sieltä.

Tosin tällä reissulla tein pari muutakin löytöä, aikaisemmin postaamani herkkukorin osa tavaroista on tältä samalta reissulta ja itselleni löysin myös Junk journaliin hiukan kivoja juttuja, joita tulee käytettyä ihan varmasti. Mutta niistä tuonnempana lisää. Keksitytään nyt tähän uusimpaan ja hyvään löytöön.

Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolöytö

Olen muutman vuoden harmitellut sitä, että laitoin kiertoon tällaisen parkatakin, kun en muka sitä tarvinnut. Olen sitä kuitenkin kaivannut pitkän aikaa ja nyt vihdoin löysin uuden, eri värisen mutta kuitenkin. Aikaisempi oli ihanan vihreä, tämä takki on beigen värinen, ei nyt ihan lemppariväri mutta se ei haittaa yhtään, ehkä helpompi yhdistää eri vaatteisiin tämä kuin vihreä. Ja tämä ei todellakaan lähde kiertoon, vaikkei nyt kunnon toppatakki olekkaan, vaan on kevyttoppis. Silti paksun neuleen kanssa toimii erittäin hyvin ja on lämmin.

Takki on täysin ehjä, muutama läikkä löytyy, jotka eivät lähteneet pesussa, mutta sekään ei menoa haittaa. Löytöön olen joka tavalla tyytyväinen ja olen iloinen, ettei takki ole kelvannut kenellekkään muulle. Nimittäin ilmaisosasto oli lähes tyhjä kun siellä käytiin.

Kirppisasuni

Koko asu on isolta osalta kirpparilta hankittu, lähes kaikki muut on jo vuosia vanhoja löytöjä, varsinkin neule, joka on ensimmäisiä kirppislöytöjäni täällä Helsingissä. Ja tämä neule on kulkenut mukanani siitä lähtien. Helsingissä useasti homma menee niin, että kun kauppoihin tulee uudet vaatteet myyntiin, niin muutaman viikon päästä samat vaatteet löytyy kirppareilta. Hirmu vauhti, josta en pidä ollenkaan.

Asuni:

 • Parkatakki: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto
 • Neule: Kierrätyskeskus
 • Farkut: Fida
 • Kengät: Timberland, Kierrätyskeskus

Minulta kysyttiin Instassa, että onko jotakin mitä en todellakaan hanki kirppareilta ja siihen vastasin, että en osta mitään, joka ei heti tunnu päällä lempivaatteelta, mutta en myöskään osta nykyään enää muovivaatteita, enkä oikeastaan myöskään kertakäyttömuotia. Poikkeuksia on kyllä, sitä en kiellä kuten tämä takki on Vilan takki ja ennen joulua löysin keinoturkistakin. Yleensä haluan sellaisia vaatteita, jotka säilyy minullakin vuosikymmeniä. Tästä syystä hankin mieluiten vintagea, mutta välillä muutakin, mutta silloinkin katson laatua.

Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolöytö

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Varastanko ilmaisosastolta?

Shoppaile ilmaiseksi uusi asu

Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto

8 kommenttia

 1. Minna M kirjoitti:

  Hyvän löydön olet taas tehnyt! Minun uusin takkini on lukupiirikaverin vanha. Hän kysyi olisiko minulla tarvetta mustalle pitkälle toppatakille. Juuri sellaiselle, jota syksyllä etsin, mutta en sitten raaskinut ostaa.

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos. Itsekkään en ole raskinut ostaa uutena yhtäkään takkia aikoihin. Kaikki on joko kirpparilta tai itse tehtyjä.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tästä kirjoituksesta nousi mieleeni tänä talvena paljon kehuja saanut talvitakkini; se on kylläkin halpistuotantoa (H&M), mutta ollut noin 10-15 vuotta enemmän tai vähemmän aktiivisessa käytössä eli kyllä nuo halvemmatkin takit saattavat joskus yllättävän kestäviä olla 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Tuo on kyllä ihan totta, että joskus myös halppisvaate voi kestää. Tosin tuossakin tapauksessa takillasi on ikää kuitenkin ja tuohon aikaan oli vielä laatu toista, vaikkin oli menossa jo nykyiseen suuntaan.

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Todella hyvän löydön olet tehnyt! Eipä uskoisi, että on kirppikseltä!

 4. Marjut kirjoitti:

  Tuo takki on kyllä kiva löytö. Nyt onkin ollut tarve hyville takeille, kun ollut kunnon talvi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *