Hae
VillaNanna

Ontelokuteesta saunatossut

Ontelokuteesta saunatossut

Ontelokuteesta saunatossut joka jalkaan, tai tällä kertaa ainakin meikäläiselle. Seuraavat sitten tehdään toisella tavalla. On tämä ontelokude on mahtava materiaali, siitä voi tehdä ihan mitä vaan. Laukkuja, koreja, mattoja, vaikka tossuja. Eli täytyy sanoa, että hyvinhän tässä menee virkkausta harjoitellessa.

Koska olen aikanaan ostanut ison määrän ontelokudetta, koska piti virkata aika paljon kaikkea, mutta se aika paljon siirtyi ajan mukana unohduksiin, enkä enää muistanut mitä kummaa piti oikein tehdä, joten ensin tein Söpölle pesän ja nyt saunatossut ja seuraavaksi aloittelen Nupun petiä.

Ontelokuteesta saunatossut

Viikonloppuna selailin Pinterestiä ja sukelsin entistä syvemmälle sen maailmaan. Sukelsin niin syvälle, ettei snorkkeleillakaan enää auttanut mennä syvemmälle. Tutkin ja etsin jotakin virkkaukseen sopivaa. Paljon on töitä kesken, mutta halusin virkata, jotain pientä ja näppärää. Sitten silmiini osui nämä tossunkaiset ja tietenkin laitoin heti koukun sauhuamaan. Isosti ei mitään kunnon ohjeita ollut kuin yksi, jota oli pakko päästä kokeilemaan. Ohjeeseen pääset tästä linkistä! Koska itse en ymmärrä hölkäyksen pölkäystä virkkuuohjeista, niin katsoin sujuvasti videon ja tein sen jälkeen vähän oman pään mukaan.

Koska kompastelin tällä tiellä niin monet kerrat, niin seuraavalla kerralla teenkin hiukan eri tavoin ja enemmän itselleni sopivammaksi. Innostuin näistä läpsykäisistä sen verran paljon, että haluan saada yhdet täydelliset minulle. Poika jo nappasi nuo omaan käyttöönsä, joten bye bye vaan fakkuisille söpöläisille, joita voisin kutsua peninkulman tossukoiksi.

Tossuista tuli oikein kivat, mutta ovat tosiaan koossa 36 minulle näköjään ihan liian suuret, tai sitten minulla oli vain suuruudenhuulluus ja tein vahingossa liian suurta. Mene ja tiedä taas näistä minun aivoituksista. Tosin ongelmahan on se, etten osaa virkkailla, koukku putoilee kädestä milloin tahtoo ja kädet ei pelaa sormien kanssa yhteen.

Hullu tossuakka

Meikäläinen tosiaan on yksi hulluimmista tossuakoista. Tossuja löytyy moneen lähtöön ja lisää vaan teen. Mikään ei riitä, ei mikään, jalat täytyy saada olla lämpimässä koko ajan. Varsinkin kun vielä ei ole +30 astetta, silloin vasta otetaan villasukat pois jaloista. Siksi pitää varovasti mennä askel kerrallaan. Nämä tossut on hyvä lisä villasukkien kanssa, ei ihan heti likastu sukat tuolla pihalla kun siitepölyä on joka puolella… Tärkeää on kuitenkin se, että poika sai sopivat ja kivat tossut, vaikka äitikin niitä olisi tarvinnut, onneksi voi tehdä toiset.

Nautinnollista iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Anu kirjoitti:

  Ihan huiput!! Ohje menee varmasti vielä testiin ?

 2. Jasmin kirjoitti:

  Pianhan onkin valtakunnallinen saunapäivä, ehkä sitä ehtisi tuollaiset tekemään ennen sitä, lomalla ois tekemistä & ja mikä parasta oma kädenjälki näkyy!

  Hyvä vinkki!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nuo näyttää todella ihanilta ja ovat varmasti sitä myös jalassa 🙂

 4. Marjut kirjoitti:

  Nämähän on tosi kivat ja kätevät, vautsi! <3

 5. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kivalta näyttää! Minulla olisikin ontelokudetta kaapissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *