Hae
VillaNanna

Uusi yöpuku

Uusi yöpuku

Mulla on uusi yöpuku, ompelin sen meidän matkalle kankaasta, jonka olen ostanut yli 10 vuotta sitten. Silloin jo suunnittelin tämän yöpuvun tekoa ja nyt vihdoin se on valmis. En voi oikein uskoa todeksi tätä. Näköjään jotkin vaateunelmat vain säilyy ja lopputuloskin on joskus valmis. Käsittämätöntä.

Uusi yöpuku

Tämä yöpuku on hassu potkupuku, hyppypuku tai ihan vain tuttavallisesti haalari. Kangas on trikoota, jossa on jotain kummallisia kukkia sinisellä pohjalla. Halusin tosiaan sellaisen kankaan, joka on vähän pöljä, hiukan kuviota. Silloin oli aika vähän mitään isokuvioisia tai ainakaan sellaisia, joita olisin silloin halunnut. Mutta toimii se hyvin tästäkin kankaasta. Väriä sai lisää resorilla sekä vetoketjulla. Ja ei muuta kuin hommiin!

Hetkinen hetkinen, eipäs nyt mennä asioiden edelle. Ensin piti kaivaa myös lehti, jossa kaava on. Jouduinkin sukeltamaan aika syvälle, sillä meikäläisen piti matkata vuoteen 1989 asti löytääkseni oikean kaavan. Jos siis saat käsiisi Burda 12/1989 lehden, niin ehdottomasti kannattaa tehdä kyseisestä lehdestä pari aivan ihanaa oloasua tai tehdä ne yöpuvuiksi, niin kuin itse olen tehnyt.

Millainen potkupuku on käyttää?

Itse tykkään kovasti kun mikään ei kierrä eikä hierrä. Vessassa hommatkin on helppo suorittaa vaikka toisin ajatellaan. Mutta toki kannattaa takapuoleen tehdä luukku, jos kokee haalarin muuten kovin hankalaksi vessassa. Tai jos ei tykkää luukuista, niin voihan sitä jättää vaikka kokonaan takaosan pois. Ei tarvitse sitten ainakaan miettiä miten hoitaa hommat. Se vessahommista.

Kangas on ihanan pehmeää trikoota, joukossa on lycraa, joten ei kannata kovin kuumassa pestä eikä laittaa kuivariin, aika nopeasti alkaa läpinäkyviä seittejä ilmestymään sinne tänne haalaria ja paikoista, joista seitit lähtee tulee pullistumia kun kangas ei enää palaudu takaisin. Sitten alkaa pöppylät päkiytymään.

Yöpuvun kanssa voi myös oleskella, ei tarvitse välttämättä nukkua tämä päällä, varsinkin jos pelkää miehen pitävät potkuhousuja epäseksikkäinä seksintappajina. Silloin kannattaa siis pitää tällaisia ihan oloasuna ja yöksi sitten riisua kokonaan pois tai vaihtaa johonkin seksikkääseen hepeneeseen. Toki jos taas kotona tykätään enemmän puuvillaisista mummelinyöpaidoista, niin sekin käy vallan hyvin. Yöllä ei niin väliä kun kukaan ei katsele, itselläkin silmät kiinni.

Onko mulla yhtään hyviä kuvia potkupuvusta? Ei ole, nää saa kelvata!

Uusi yöpuku

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

10 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  Oot kyllä huippu! 😀 ja potkupuku on hieno! 🙂 mie nukuin aikaisemmin aina yöpukupäällä, vähintään sellainen iso paitamekko ja unisukat, ja oli ihan tpaita + pitkäthousut / caprit /sortsit mallisia yöpukuja. Ensimmäisen raskauden jälkeen olen hylännyt yöpuvut vähän vahingossa kokonaan, en pakkaa edes reissuille enää erikseen yöpukua 😀 saa nähdä tuleeko niihin joskus paluu 😀

  http://www.sangynalla.fi

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos, itsekkin nukuin pitkään ilman mitään, mutta nyt kun lapset kasvaa ja koirat pyörii sängyssä, on ollut kivempi kun on yökkäri päällä.

 2. Riitta reissaa kirjoitti:

  Onpa hauska yöpuku! Mukavaa, että kankaalle löytyi köyttöä. Varmaan kätevää, kun kaapissa on valmiina tarvikkeet inspiraation iskiessä!

 3. Hengittävää elämää etsimässä -blogi kirjoitti:

  Aivan ihana puku, sulla on tosi hienoja nämä tekeleet! Oma verkkokauppa pystyyn niille? =) Omaan potkupukuun tarttisin kyllä sen takaluukun!

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos. Jotain vanhempia tekeleitä olisi tarkoitus myydä, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi kuvata niitä.

 4. Jasmin kirjoitti:

  Sulla vissiin säilyy kankaat pitkään, jos tuo on yli 10 vuotta sitten ostettu, vau!

  Hienoa myös että sait toteutettua vaatehaaveesi!

  • villananna kirjoitti:

   Ei kaikki, mutta näitä kankaita on tosi paljon niin osa tosiaan säästyy pitkään. Sitten on äitini Kestilä aikaisia kankaita myöskin olemassa.

 5. Jasmin kirjoitti:

  Huomenta!

  Haastan sut päivätehtävään nimeltä yllätysresepti! Otatko haasteen vastaan??


  https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *