Hae
VillaNanna

Kun tulee soitto kotiin

Kun tulee soitto kotiin

Kun tulee soitto kotiin lapselta ja luuriin kaikuu sanat koronaepäily, koko elämä mullistuu sillä hetkellä. Ensimmäisenä tulee tarve päästä hoitamaan omaa lastaan. Vaatii, että lapsi pitää eristää ihan heti ja vähintään Keskussairaala pitää siirtää lapsen luo, ei toisin päin. Tulee paniikki, toivoton olo. Tämä ei ole nyt minun käsissä mitenkään. Et voi seurata läpi yön miten lapsi voi, kun hän ei ole kotona.

Noiden tunteiden jälkeen iskee totuus, lapsi oli juuri täällä meillä monta päivää, muutama päivä sitten. Täällä asuu kaksi riskiryhmäläistä, meidän aikuisten pitää mennä töihin aamulla, mitä nyt tehdään. Itse en saa esimiestä kiinni enää niin myöhään illalla, mieheni onneksi sai ja on karanteenissa nyt. Seuraavaksi on juteltava koronaneuvontaan päin, josta saa sitten toivottavasti joitakin ohjeita.

Kun tulee soitto kotiin

Minulla ei ole paniikkia, on vain kylmän rauhallinen olo, mutta huoli on suuri. Molempiin poikiin. Toisen vuoksi, kun en itse pääse hoitamaan häntä ja hän ei ole minun valvonnassa ja toisesta taas, ettei saisi oireita, kun voi mennä hyvin pahaksi olo astman vuoksi. Nyt ajattelen vain siis poikiani, en mitään muuta. Osaltani haluan toki tehdä sen mikä kuuluukin, eli pysyä poissa ihmisten ilmoilta. Toki varmistus asiaan helpottaisi tilannetta todella paljon. Toivon, että se tulee tämän päivän aikana.

Epätietoisuus on aina kaikkein pahin asia tässä hommassa. Testataanko meidät, kuinka pitkään menee testauksessa ja mitäs sitten? Valtavasti kysymyksiä, joihin on vaikea saada vastausta ja huoli on valtava, uniMatti päätti jättää tulematta ja ajatukset pyörii vain siinä omassa pojassa, joka on yksin siellä kaukana jossakin, ilman äitiä, joka hoitaa ja auttaa. Siellä poika on, kylmässä maailmassa, ilman äitiä.

Mitä on tässä vuorokauden pojan tilaa seurannut, ei ole tämä tauti leikin asia, ei todellankaan! Nyt mennään päivä kerrallaan ja katsotaan mitä tässä tapahtuu, onko kyse koronasta vai jostakin ihan muusta. Toivottavasti asiaan saadaan pian selkeyttä ja saadaan jokin tolkku tähän hommaan. Minusta olisi tärkeää se, että olisi asiaan tarkat ohjeistukset, eikä olisi vain ehkä ja voi olla ja en osaa sanoa….Tähän olisi hyvä saada jokin kunnon ohjeistus!

Ihanaa päivää kaikille!
Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Voin vain kuvitella tuon huolen määrän! Kunpa nopeasti saataisiin koronaan pikatesti ja lääkitys – rokotetta joudutaan varmaan muutama vuosi odottelemaan :/

 2. Marjo kirjoitti:

  Voi Melissa – olen todella pahoillani puolestasi ♥
  Huoli omista läheisistä tilanteessa taudin kanssa, joka on meille
  kaikille pelottava tuntuu minusta sydäntäsärkevältä. Vaikea
  edes kuvitella mitä koet/koette perheenä tällä hetkellä.
  Toivon sydämestäni, että tilanne selviään ja poikien olo
  helpottuu ♥

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Nyt olen voinut olla poikaan yhteydessä ja hänen tila huononee vain.

 3. Teresa/Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti:

  Voimia! Huoli läheisistä on täälläkin kova ja se on kuluttavaa.

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Voi ei, toivottavasti olisi vain flunssaa. Itsellä on ollut nyt flunssa kaksi viikkoa ja välillä vähän mietityttää, että mitä jos se ei olekaan pelkkää flunssaa.

 5. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Huoli on varmasti todella suuri. Tämä koko tilanne on yksi epätietoisuuden möykky – ihan kamalaa. Ihan superisti jaksamista teille kaikille! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *