Hae
VillaNanna

1+1=1

1+1=1

1+1=1, tämä on yksi maailman helpoin laskutoimitus kun mietitään mitä vaatteita tekisi vanhoista vaatteista. Otetaan siis yksi vaate ja toinen vaate ja tehdään niistä yksi vaate. Tällä ajatuksella olen ommellut monen monta vaatetta ja jatkan myös samalla tavoin. Mitä kummia nämä vaatteet sitten oikein olivatkaan? Ja miksi hyvät vaatteet päätyi uudeksi vaatteeksi?

1+1=1

Valkoinen kesäinen toppi on löytynyt viime keväänä ilmaisosastolta, olen kerran pitänyt paitaa päällä, mutta en oikein innostunut siitä, vaikka tykkään paidan mallista ja materiaalista. Syksyllä taas löysin tämän raitapaidan ilmaisosastolta ja myös tämä oli kerran päälläni, mutta tämän kanssa kävi samoin kuin tuon topinkin, että käytin sen yhden kerran ja totesin, ettei se ole minua varten sitten kuitenkaan. Päätin lopulta yhdistää nämä kaksi paitaa toisiinsa ja tehdä paidan, josta pidän.

Paidan kaava: Paita: Fibre Mood no.16, Malli Clemence

Tämä on nyt se kaava, jota tykkään eniten kätttää tällä hetkellä. Ihastuin niin paidan olkapäiden laskoksiin, jotka tuovat mieleen kasariluvun. Eli aika itsestään selvää, että innostun kaavaa käyttämään. Toisen työn tiimoilta kerroinkin jo, että näitä paitoja on tehty nyt kolme. Uskon, että tulee vielä ainakin se yksi ja sen jälkeen annan kaavan olla. Ei koko kaappia tarvitse täyttää juuri näillä vaatteilla.

1+1=1

Paidan rakenne

Koska neuleet ovat tässä työssä aika höttöisiä, eli hyvin raskaita ja ohuita, niin paidan olkapäät eivät jaksa pysyä kauniisti pystyssä vaan valahtavat alas. Se ei käytännössä kyllä haittaa mitään, minua ainakaan ei haittaa. Mutta saattaa olla, että lisään pientä lisätukea toppausten muodossa olkapäille vielä. Saman lötköisyyden vuoksi kaulus tuli omituiseksi, vaikka muissa paidoissa tätä ongelmaa ei ole. Eli kaulus lerppaa kummallisesti. Pääntie on ylipäänsä venynyt kummallisesti käytössä ja suurentunut, vaikka kaulus on saman kokoinen kuin muissa paidoissa. Eli tämä neule ei sovellu ihan tähän hommaan. Siitä huolimatta tykkään käyttää tätä paitaa nyt enemmän mitä näitä kahta alkuperäistä paitaa.

Jos vielä saan aikaiseksi korjata myös pääntien toisenlaiseksi, niin sitten saatan tykätä paidasta vieläkin enemmän. Mutta nyt saa pääntien virhe näkyä, enkä meinaa asiaa miettiä sen enempää. Kun virhe alkaa vaiva liikaa, niin katsotaan sitten miten asiaan reagoin. Tai sitten tutkin asiaa kun olen pessyt paidan. Voi olla, että pesun jälkeen kauluskin asettuu paremmin. Mene ja tiedä.

Niin kuin huomaatte tämmöisiä tapahtuu myös alan ammattilaisille.

1+1=1 1+1=1

Mukavaa torstaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Sun nämä vaateduunaukset ovat kyllä aina niin hyviä:) Ja malli itse aina yhtä upea!

  2. Nadine kirjoitti:

    Selvästi raikkaammaksi raitaneule on muuttunut valkoisten hihojen ansiota. Itse olen sinivalkoiseen raidoituksen ikuisessa pihkassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *