Hae
VillaNanna

Myyntiin vaan

Myyntiin vaan

Nyt laitetaan myyntiin vaan kaikki mitä irti saadaan. Uusi asunto on niin pieni, että pakko saada lähes kaikki pois hävitettyä. Joko löytyy uusi koti tai sitten menee vain komeasti sorttiin. On vaatteita, kenkiä, huonekaluja ja astioita. Sekalaista seurakuntaa siis pihalla myynnissä. Myös ilmaiseksi.

Myyntiin vaan

Joskus on vain aloitettava uudestaan, ei auta maamme laulukaan. En halua tätä kaikkea mukaani, vain muutaman asian. Ei ole edes ensimmäinen kerta kun teen tämän ratkaisun, että laitan kaiken jakoon ja lähden ihan vain säkeillä ja muutamalla huonekalulla seuraavaan etappiin. Se tekee myös hyvää. Viimeksi muutettiin näiden kaikkien tavaroiden kanssa ja nyt en tee sitä toiste. Haluan keveämpää kun kerran muutetaan pienempään.

Vaikuttaa muuten paljon sille, että tämä blogi muuttuu hetkeksi muuttoblogiksi, päiväkirjamaiseksi, sillä meikäläisellä on jo niin hiki hatussa tämän homman kanssa. Tuntuu, ettei saa mitään aikaan, vaikka miten on pakkaillut tuota omaa työhuonettaan. Odotan sitä hetkeä, että saadaan ensimmäiset tavarat siirrettyä uuteen asuntoon. On enemmän tilaa myös pakata lisää täältä. Ei meinaan ole helppoa koittaa saada tätä huushollia johonkin järjestykseen nyt.

Pöly lentää

Pöly lentää, nenä vuotaa ja pärskin kuin pieni otus. Silmätkin vuotaa ja tuntuu kuin eläisi yhdessä sumussa pölypilven keskellä. Laatikoita on koko ajan liian vähän ja etenen aivan liian hitaasti. Suunnitelmissa oli, että saan pakattua viikossa tuon ompeluhuoneen. Noh, toivossa on hyvä elää… Ei tainnut näin sitten kuitenkaan käydä. Vielä on valtava määrä tavaraa, mikä pitäisi saada laiteltua jonnekin. Joko mukaan tai sitten muualle, uuteen kotiin.

Muuttaminen on aina aika raskasta mutta myöskin kivaa. Voi jälleen keskittyä uuden kodin laittamiseen. Rakentaa omaa pientä pesää. Jännittää myös pojan tuleva koulu ja uudet kaverit. Mutta odotan kovin sitä, että saan kuljettua töihin helpommin ja nopeammin. Minulle eniten stressiä teettää nyt nämä myyntihommat. Ne ei oikein ole mun juttu ja siksi koko homma ärsyttää ja paljon. Olen jo monet vuodet ollut myymässä kaikenlaista mutta koska olen laiska ihminen, niin en ole jaksanut kuvata näitä tavaroita ja vaatteita. Katsotaan mitä tästäkin tulee.

Myyntiin vaan

Rentoa iltaa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Itselläni on aivan sama ongelma: olen tosi laiska viemään tavaroita kirpparille tai kuvaamaan ne nettiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *