Hae
VillaNanna

Tryffeli-illallinen ja mekosta paita

Viikko sitten poikani luokka järjesti läheisilleen tryffeli-illallisen oppilaitoksen ravintolassa. Yleensä kun he tekevät vain toisilleen ruokaa ja myös ravintolassa asiakkaille mutta yleensä vain toisilleen, niin he pyysi opettajilta, että saisivat tehdä tällaisen tapahtuman. Tryffeli-illalliseen kuului monta ruokalajia sekä väliruokia, joita ei ollut menuussa. Minulle illassa oli kaksi asiaa, joita ennen en ollut kokenut…En ollut koskaan ennen syönyt kyseisen oppilaitoksen ravintolassa, enkä myöskään koskaan syönyt tryffeliä. Ruokalajeissa oli käytetty parasta valkotryffeliä ja täytyy sanoa, että tykkäsin todella paljon. Ilta oli todella onnistunut ja ruoka oli hyvää.

Pyydän ensimmäisenä anteeksi sitä, että esillä ei ole kunnon kameralla otettuja kuvia, kuvien osalta ilta ei nimittäin mennyt hyvin. Kamera oli mukana ja lupa ottaa kuvia oli myös mutta valitettavasti olin kipeänä koko viikonlopun ja alkuviikon, joten en oikein jaksanut kuvata ja jos kuvasin, niin käytin kännykkää. Jälkeen päin homma harmittaa mutta minulla oli iso työ pysyä pystyssä illallisella, joten kuvat eivät olleet ensimmäinen asia jota mietin.

Paidan olen tehnyt aikaa sitten, jo vuosi sitten Ompelumanian helmikuun -ompeluhaasteessa, ompeluhaaste sisälsi tuunausta, hiihtolomaa, after -ski asuja ja biletysasuja. Koko tänä aikana en ole saanut kuvattua paitaa päälläni ja nytkin vain huonosti kuvattuna mutta uskon, että paita tulee tänne myöhemminkin esille. Itse nimittäin pidän tästä paidasta paljon ja se sopii täydellisesti myös tyyliini. Tuo ompeluhaaste tuo lämpimiä muistoja mieleen, näitä samanlaisia haasteita on harvoin mutta niihin pääsen hyvin osallistumaan. Muihin haasteisiin harvemmin. Tosin nyt olen aika paljon koittanut pienentää kangasvarastoja, että saan appiukolla olevat laatikot tänne mutta hidasta puuhaa kun en millään saa aikaiseksi ommella.
Tämä postaus siis ihan kokonaisuudessaan sopii epäonnisiin juttuihin, joita kokeilee. Kuvaaminen ei onnistunut, olotila ei onnistunut…Mutta eipä se haittaa, ruoka oli hyvää ja kuvassa oleva Valkotryffelipasta oli illan kohokohta, olihan se poikani ryhmän tekemää ja oli muuten todella hyvää.Mukavaa viikonloppua teille kaikille!
-Melissa-

Joko seuraat omituisia juttujani? Jos et, niin valitse sopivin tapa ja klikkaa itsesi lukijaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *