Hae
VillaNanna

Vanhat kelvottomat hiuslenkit

Vanhat kelvottomat hiuslenkit

Vanhat kelvottomat hiuslenkit saivat uuden ulkonäön ja nyt kyseiset lenkit voi laittaa myös hiuksiinsa. Olen niin tyytyväinen tähän kesällä aloitettuun suunnitelmaan, varsinkin kun se toimii todella hyvin. Uskokaa pois. Olen käyttänyt kesällä tekemiäni donitseja paljon.

Vanhat kelvottomat hiuslenkit

Innostuin kesällä virkkailemaan langanjämiäni hiusdonitseiksi. Tein muutaman donitsin hiuslenkkeihin, joita muutoinkin käytän. Mutta sitten muistin, että laatikossa on sellaisia lenkkejä, joita ei voi käyttää sellaisenaan. Syy on se, että ne katkoo hiukset siihen paikkaan. Lenkki on hyvin tarttuvaa muovia. Todella tahmaisen oloista ja kun sen pyöräyttää hiuksiinsa on lopputulos kauhea. Vahingossa ostin muutama vuosi sitten näitä, kun oli kiirus töihin, enkä muistanut laittaa hiuksia kiinni. Ei tarvinnut käyttää niitä kuin sen kerran mutta halusin jostain syystä säästää ne…

Kesällä sitten päätin kokeilla pystyykö niitä hyödyntämään hiusdonitsin pohjana ja kyllä vain pystyy, jee siis. Koska en kaikkia jaksanutkaan heti tehdä, niin eilen toipilaana kaivoin keskeneräisiä töitä esille ja aloin virkkailemaan ja ompelemaan kovalla tohinalla töitä valmiiksi. Olen aika tyytyväinen tähän nyt ja voin luvata, että hiusdonitsit riittää, en tee näitä kyllä enempää, ainakaan hetkeen.

Miten näitä tehdään?

Olen koittanut jo ensimmäisessä postauksessa hiukan kertoa miten näitä tein ja siihen postaukseen pääsee tästä linkistä. Olen myös videoinut miten teen tällaisen hiusdonitsin. Videota pääsee katsomaan IG-TV:stä. Mitään tämän kummempaa ohjetta näihin en osaa antaa. Esimerkiksi määriä, kun itse vaan teen ja silmämääräisesti katson, että onko nyt hyvä. Vähän venytän ja vanutan lenkkiä, niin näen miten harvakseen lanka menee. Jos yhtään saatte kiinni ajatuksen juoksusta.

Vanhat kelvottomat hiuslenkit

Lanka: Drops Paris

 

Näiden tekemiseen ei mene pitkään, noin 20 minuuttia hiusdonitsi. Toki nopeampi virkkaa vielä enemmän donitseja, mutta itse en ole kovin nopea virkkailemaan ja useasti jään ihmettelemään maailman menoakin kun koukku sauhuaa. Mutta hauskaa hommaa samalla kun katselee ohjelmaa telkkarista tai koneelta. Virkatut hiusdonitsit sopii myös lahjoiksi kavereille tai kummilapsille. Voit virkata korvia yms. näihin mukaan, niin saat entistä söpömpiä vain joka kerta. Lankoja vaihtamalla saa eri tyylisiä ja eri tarkoituksiin. Juhliin tai arkeen. Kaikki käy.

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

2 kommenttia

  1. Outi kirjoitti:

    Aivan loistava idea tämä! Ehdottomasti kokeilen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.