Hae
VillaNanna

Keskeneräisten töiden päivä

Keskeneräisten töiden päivä

Viikko sitten oli keskeneräisten töiden päivä. Oli pakko alkaa tekemään pois töitä, jotka ovat odottaneet tekijäänsä jo jonkin aikaa. Joukossa pyöri myös Make nine -haasteen yksi vaate. Sekin on vihdoin valmis. Nyt on kivasti lattialla tilaa, kun nämä sain valmiiksi.

Keskeneräisten töiden päivä

Keskeneräisten töiden pino on kasvanut, useampaa asiaa en ole saanut valmiiksi asti. Mielenkiinto on lopahtanut kesken kaiken ja siihen se on sitten nurkan pinoon jäänyt. Nyt ei kuitenkaan keskitytä niihin keskeneräisiin, vaan niihin, joita olen tässä valmiiksi vihdoin saanut.

Mitä sain valmiiksi?

 • Neuletunika
 • Ommeltu neulepaita
 • Kankaan jämistä pipo ja tuubihuivi
 • Kirppis neuletakin korjaus
 • Baskerin kirjailu
 • Paidoista tunika

Aika monta siis sain vihdoin valmiiksi. Vielä toki on tekemistä ennen kuin pääsen aloittamaan takin tekoa. Nyt kun ollaan siivottu pojan ja mun työhuonetta, niin olen löytänyt kaikkia ihania kankaita, jotka ovat olleet yhdessä kaapissa piilossa. Alkoi heti suunnittelu, että mitä mistäkin tekisi. En muistanutkaan, että olen noin paljon ihania takkikankaita hankkinut aikanaan. Nyt on hyvä aloittaa niistä.

Keskeneräisten tarina

Neuletunika/minimekko

Tämä työ kuuluu make nine -haasteeseen. Olen toki aloittanut sen jo vuosi sitten, ennen kyseistä haastetta. Otin tunikan haasteeseen mukaan ihan siitä syystä, että se tulisi valmiiksi. Puoli vuotta se makoili tyytyväisenä korissa muiden töiden tiellä.

Ommeltu neulepaita ja tilkuista asusteet

Kankaan olen ostanut muutamia vuosia sitten, itse kun tykkään eläinkuosista paljon, niin pitäähän sellainen paita olla. Isot puhvihihat ja pikkuinen poolokaulus toimii meikäläisellä todella hyvin. Tilkut on hyvä hyödyntää. Vielä on tilkkuja jäljellä ja niistä tuleekin huivi.

Kirppis neuleen tuunaus

Ostin jonkun itse tekemän neuletakin ja vasta kotona tajusin, että sen hihat ei oltu kunnolla ommeltu kiinni, joten hihojen istutus ja ompelu uudelleen oli tässä vuorossa. Päättelin myös langan jämiä, joita oli jätetty pitkänä roikkumaan sinne tänne neuleessa.

Baskerin kirjailu

Rakastan baskereita ja niitähän sitten on ja monta. Huomasin viime keväänä, että minulla on kaksi valkoista lähes samanlaista baskeria, joten toinen oli sitten kirjailtava. Leikkelin kuvioita huovasta, jotka ompelin tikkipistoin kiinni baskeriin. Tuli muuten aika kiva, vaikka vasta harjoittelen kirjailua. Tämä on kolmas kirjailutyöni. Aikaisemmat työni löytyy tästä linkistä sekä tästä linkistä.

Paidasta tunika

Minulla on pitkään ollut kaksi paitaa odottamassa tuunausta. Neuleesta olin jo jonkun verran leikellyt mitä haluan. Mutta ajatus oli aika hukassa vielä. Neule on erittäin venynyt ja vanunut eikä soveltunut sellaisenaan enää käyttöön ja kukaan pojista ei kiinnostunut flanellipaidasta. Joten ne pääsivät yhteen samaan työhön.

Seuraavaksi aletaan suunnittelemaan näiden kuvaamista. Toivottavasti pian päästään näkemään miltä nämä näyttää päällä.

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. Nadine kirjoitti:

  Mullekin on välillä vaikea tartua keskeneräisiin töihin. En tiedä, miksi näin välillä käy, että kiinnostus lopahtaa kesken kaiken. Mutta saitpa valmiiksi! Aikamoinen työrupeama!

  Beigestä tunikasta tuli aivan ihana ?!

 2. riitta reissaa kirjoitti:

  Tulipa kaunis baskeri! Piristää varmasti viileitä syyspäiviä! Sinulla oli todella tuottoisa päivä!

 3. Marjut kirjoitti:

  Itselläni myös aina toisinaan jää käsityö projekteja kesken. Välillä tuntuu vaikealta jatkaa edellistä, kun inspis iskee uuteen. 😀

 4. Tuula's life kirjoitti:

  Hyvä otsikko! Nyt tuntuu, että minulla on kaikki keskeneräistä, sitä syksy teettää, kun mökkiä pakataan talviteloille. Mutta asiaan… Aina ihmettelen tätä sinun taituruuttasi. Ja on monta projektia meneillään. Tiedän, mitä ovat keskeneräiset hommat, vaikka meillä ne ovatkin vähän eri näköiset. Tsemppiä jatkamiseen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.