Hae
VillaNanna

Mekko on kesän paras juttu

Mekko on kesän paras juttu

Mekko on kesän paras juttu ja tuossa alkuviikosta sain työpäivän jälkeen jonkin ompelukipinän, sillä kaivelin kaapista keltaisen harsokankaan, josta hurautin ihanan aurinkomekon. Mekko on makuuni ehkä liian pallo, mutta se on kuin aurinko sen vuoksi, ei vain siksi, että on keltainen.

Mekko on kesän paras juttu

Mekosta piti tulla pidempi, mutta kangasta ei ollut niin paljon, että olisin saanut siitä pidemmän, joten mekko on nyt minimittainen. Itseäni ei kuitenkaan haittaa esitellä sääriäni, joten olkoon. Kangasta ei kuitenkaan ole enempää, joten en voi mitään lisätä. Ehkä voisin palasista saada kapean frillan vielä helmaan, vaikea sanoa riittäisikö leikkuujätettä niin paljon. Ehkä saatan testata asiaa tai sitten jättää testaamatta.

Myös hihat on leikattu ns. väärään suuntaan, koska eivät mahtuneet langansuuntaan ollenkaan. Sen verran isot hihat tuli tehtyä. Hivenen siis tuollainen mummomainen mekko. Harsokangas on erittäin miellyttävä päällä ja on vilpoinen. Tykkään siis todella paljon käyttää tätä mekkoa tästä syystä. Ihan paras helteelle siis. Ehkä pitäisi hankkia lisää harsokangasta ja ommella pitkä versio samasta ajatuksesta. Vaikka mekosta tulikin leveä ja lyhyt, niin tykästyin tähän kyllä valtavasti ja mielelläni olen aurinkona maan pinnalla…

Mekko on kesän paras juttu

Mekko on kesän paras juttu

minun kesän ihanin asu

Minulle mekko on se juttu kesällä. Toki kaapista löytyy niin shortsit, hameet, kesähousut ja haalarit. Mutta se tärkein on mekot. Ne ovat niin helppoja heittää päälle ja mennä joko keskustaan tai sitten kölliä kotosalla. Mekko päällä mennään rannalle tai sunnuntai brunssille. Nautitaan elämästä siis täysillä, joka solulla mekko päällä. Jos tarkkoja ollaan, niin ei muuta vaatetta sitten tarvitakaan.

Mekkoja minulta löytyy paljon, siis todella paljon. En tosiaan kykene kaikkia käyttämään yhden kesän aikana, mutta ei tarvitsekaan. Tärkeää on kuitenkin se, että kaikkia mekkoja tulee käytettyä, vaikka ei saman kesän aikana. Osaa mekoista pystyy käyttämään myös syksyllä sekä talvella, kun pukee kerroksittain sukkiksia ja neuleita. Joten tosiaan kaikkia ei tarvitse voida käyttää kesällä. Oikeastaan osa kesämekoista on minulla vain syksyisin käytössä. Syytä en tiedä, mutta näin se vain on.

Ihanaa lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.