Hae
VillaNanna

Vanhoista farkuista tilkkutyö ja tyynyt- Piknik rannalla

Eilen oli aika ihana ilma, vaikka tuulikin lujaa. Siitä huolimatta lähdettiin miehen kanssa pienelle lounas piknikille. Olen aikaisemmin löytänyt valmiiksi leikattuja farkkutilkkuja, joista tein jo kassin mutta paloja jäi siitä työstä sen verran paljon, että ompelin niistä myös piknik alustan. Ja tyynyjä lisää vanhalla tekniikalla, jota mielelläni käytän.
Piknik viltin alle ompelin lakanan ja näin tämä toimii erittäin hyvin. Ehkä pitäisi laittaa jokin kosteussuoja mutta olkoon, toimii näinkin erittäin hyvin. Tyynyt on samat vanhat kuin enenkin mutta farkuista tuli uudet päälliset. Tosin kesän aikana on tullut taas tuota leikkuu-ja ompelujätettä sen verran paljon, että varmasti kohta pitää tehdä jotain minkä sisälle saa tuon määrän jätettä iskemään.
Piknikille puin ihanan kesämekon, jonka ostin kesällä Kierrätyskeskuksesta. Hienoa tässä mekossa rentouden lisäksi on se, että se on itse tehty. Samalla reissulla ostin myös jalassani olevat ihanat sandaalit. Ovat muuten mahtavat jalassa. Neuletakkini on tuttu täältä jo aikaisemmin. Ilmaisosastolta löytynyt paita muuttui helposti neuletakiksi ja näin käyttökelpoiseksi. Sopii tyyliini erittäin hyvin. Kuvissa vilahtaa myös suloinen kori, jonka mieheni osti Kierrätyskeskuksesta. Toimii erittäin hyvin meidän piknik reissuilla. Ja kun ei ole käytössä näin niin sitä voi hyödyntää kotona muuten.

Kesällä on aivan ihanaa käydä piknikillä, eikä herkkuihinkaan tarvitse isoja määriä rahaa laittaa. Tekee siitä mitä kaapissa on. Ei ole mikään pakko ostaa erikseen herkkuja piknikille. On mahtavaa viettää kesäpäivää oleskellen ja nauttien elämästä.

Kanawrapit

kanafileitä
thai curry sauce
salaattia (frisee+rosso)
tzatzikidippi
juustoraaste
tomaatti
kylmä wrap

Pilko kanafileet pienemmiksi suikaleiksi ja paista ne. Jäähdytä hyvin. Täytä wrapit.

Kaurahyve

kaurahiutaleita
voita
sokeria
mansikoita
vaniljavaahtoa

Sulata voi pannulla, lisää kaurahiutaleet sekä sokeri. Paahda hyvin. Jäähdytä.
Vatkaa vaniljavaahto ja pilko mansikat paloiksi.
Pinoa kerroksittain ja nauti.

Mukavaa päivää kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *