Hae
VillaNanna

Kirppuset ja oma kaappi

Juuri tuossa muutama postaus sitten kerroin suunnitelmistani mitä uutta blogiin tuon ja kerroin myös, että käytiin katselemassa uutta kirpparia, jossa ei olla ennen oltu. Sieltä löytyi pari kivaa juttua, joista yhden saatte nähdä nyt tänään tässä blogissani. Täytyy myös sanoa, että tuo Zirppari on aivan ihanan hellyyttävä paikka ja varmasti mennään uudelleen sinne. Suunniteltiin, että käydään Kalliossa kunnolla kiertämässä ja poiketaan eri kirppareille. Siellä on aika paljon ihania kivijalkamyymälöitä.

Mitä löysin?

Zirpparilta otin mukaani ihanan Jackpot Carli Gry merkkisen vakosametti paidan. Paidan malli on suoraan ysäriltä mutta valloittava väri, pienet ruusut ja vakosametti kutsui meikäläistä kyllä sen verran, että paita lähti mukaan. Toinen löytöni oli valkoinen boho-tyylinen paita, jossa pitsiä löytyy niin hihoista kuin kaarrokkeesta. Paita tulee blogiin jossakin vaiheessa ihan varmasti ja yksi löytö oli lyhyt farkkutakki. Olen enemmän kuin tyytyväinen näihin löytöihin. Vakosamettipaita onkin ehtinyt olla päälläni ja se on ihana, pehmeä ja toimii hyvin kevään muodin kanssa.

Takki: Kierrätyskeskus
Kengät: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
Pipo: Itse tehty
Kassi: Itse tehty

”  Suomeen saatiin talvi   

Vaatekaapin kätköistä…

Nyt kun meillä on kaappien siivous käynnissä, niin löydän vaikka mitä ihania juttuja. Olenkin muutamia kertoja täälläkin sanonut, että kaikkein paras löytöpaikka on oma vaatekaappi. Naisilla kun on paha tapa hankkia vaatteita ja osa jää sinne kaapin perukoille unohduksiin ja kun siivoaa turhat romppeet pois, niin kaapista voi löytyä vaikka mitä ihania juttuja itselle päälle. Nyt olen ehtinyt siivoamaan vaatehuoneen ja sieltä on lähdössä Hope-yhdistykselle neljä kassillista vaatetta ja yksi kassillinen kenkiä (Ikea). Vielä on vaatekaapit katsomatta, niin omani kuin miesväenkin.

Muutama asia löytyi kaapista, jotka minun on ihan pakko esitellä täällä blogissani. Mieheni on nimittäin muutama vuosi sitten ostanut Kierrätyskeskuksesta minulle aivan ihanat nilkkurit, toki tiedän, että ne minulla on olemassa mutta jotenkin ne ovat vain olleet siellä kaapissa. Nyt otin ne ihan esille, jotta voin huoltaa ne vihdoin ja laittaa jalkaani. Ovat meinaan niin tyyliseni kuin vain voi olla.
Toinen kaappilöytö oli 80-luvun neulekirja, jonka olen löytänyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta, samalla kertaa otin vanhoja käsityölehtiä enemmänkin, kaikki 80-90-luvun lehtiä ja kirjoja. Nyt kunnolla tarkastelin kirjaa ja heti löytyi monta paitaa, jotka sopii tähän nykyiseen tyyliini niin hyvin, että ne on jossakin kohtaa tehtävä.

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia

 1. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Kivoja löytöjä, etenkin takki näyttää tosi hyvältä! 🙂

 2. Marjo kirjoitti:

  Tuo takki on huippulöytö. Olen itse etsinyt myös hyväkuntoista kelsiä kirppareiltä mutta koot eivät ole osuneet minulle yksiin. Noissa palasaappaissa on jännät tylpät kärjet. Pitääpä käydä kurkkaamassa Zirppari!

 3. Marianne kirjoitti:

  Ihanan talvinen tunnelma! Kirpparit on kyllä kivoja, kiva että oot tehnyt löytöjä! 🙂

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Todella hyviä löytöjä ja tuo kelsitakki on ihan huikee!

 5. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Söpö Jackpot-paita. Hauska! Tuo pusero voisi olla ihan uusi tai 10 vuoden takaa. Ei niistä enää tiedä. Hyvä että poimit talteen..

 6. Melissa L kirjoitti:

  Meikäläinen rakastaa kelsiturkkeja ja tää on mun kaikista turkeista se lempparein 🙂

 7. Melissa L kirjoitti:

  Itsellä on monta. Nyt laitoin Hopelle kaksi ja yksi menee tuunauslaatikkoon. Olen aina ollut heikkona noihin kelseihin.

 8. Melissa L kirjoitti:

  Nyt on ollut muutamana päivänä hyvä keli kuvata ulkona kun lumi on ollut vielä nättiä ja puhdasta.

 9. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 10. Melissa L kirjoitti:

  Leikkaukseltaan ja kaavoitukseltaan se on ihan suoraan 90- luvulta. Mutta tosiaan, ei näistä tiedä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *