Hae
VillaNanna

Syksyn pakollinen

Blogit alkaa kohta täyttyä omista must have- jutuista, on listaa monenlaista ja unelmia ja toiveita. Mutta minulla on täksi syksyksi vain yksi toive, jonka jo toteutinkin. Tämä on kyllä sellainen juttu mikä pitää kyllä kaikilta löytyä kaapista, nimittäin kirjottu vaate. Kaikki vaatteet käy tähän sekä myös langat. Vaatteesta tulee näyttävä kun siinä on jokin pikkuinen jekku tai juttu. Kirjomalla kaikenlaisia suloisuuksia, vaate muuttuu hauskaksi ja vähemmän tylsäksi. Ja kun kirjoo vain pienen kohdan, niin vaatteet käyttötarkoitus säilyy mutta siihen tulee hauska lisä.
Virkkauksen lisäksi kirjonta tuottaa minulle suurta päänvaivaa mutta on virkkauksen lisksi erittäin hyvää aivojumppaa. Aivot kun tarvitsee liikunnan ja ravinnon lisäksi omaa jumppaa, käsityöt ovat mahtava vaihtoehto tai ne joille käsityöt eivät taivu voi omatoimisesti alkaa opiskella jotain uutta tai tehdä vaikka ristikoita. Auttaa myös aivosumuun, josta monet autoimmuunisairaat esimerkiksi kärsivät. Aivosumu ei ole tieteellinen mutta monilla on samoja oireita, jotka ovat minulle myös tuttuja mutta käsitöiden tekeminen helpottaa arkeani paljon kun aivot saavat jumppaa.

Tarvikkeet:

vanha neuletakki (ilmaisosasto tai saatu tai oma vanha)
langanjämiä
neula ja sakset
Itse ompelin kaikkein helpoimman kuvion minkä osaan. eikä sekään nyt ihan kauneimpia ole mutta ei se minua kyllä haittaa yhtään. Tässä sitä opitaan. Neuletakki on tyttäreni vanha, jota en voinut laittaa kiertoon kun on niin kamalan näköinen, en ole poistanut edes nyppyjä siitä. Takki on kuitenkin valtavan lämmin ja sopii siis hyvin alkusyksyn takiksi täydellisesti. Kirjoin takista pelkästään kyynerpään kohdat. Aluksi suunnittelin kirjovani myös taskut sekä kauluksen mutta näin tämä on parempi. Voihan siihen joskus tulevaisuudessa lisätä kuviota kun oppii tekemään tai jos sellainen fiilis tulee, että on saatava kuviota lisää. Nyt riittää vain nuo kyynerpäät.
Tämä on siis sellainen syksyn pakollinen vaate ja tällainen sopii ihan jokaisen kaappiin myöskin. Kauppoihin tuskin tulee ihan tällaisia mutta voi tulla muita vaatteita, joissa on kirjontaa. Itse pidän valtavasti kirjotuista vaatteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *