Hae
VillaNanna

Älä käytä shortseja tai lyhyitä hameita, jos jalkasi ovat valkoiset

Älä käytä shortseja tai lyhyitä hameita

Älä käytä shortseja tai lyhyitä hameita, jos jalkasi ovat valkoiset! Suurin kesän muotimoka on esitellä vitivalkoisia jalkoja ja pukea päälleen shortsit tai lyhyen hameen. Mikä kammottava näky, kalkkilaivan kapteeni…

Älä käytä shortseja tai lyhyitä hameita, jos jalkasi ovat valkoiset

Mutta, mitä jos onkin ylpeä niistä vitivalkoisista kintuistaan? Tasaisen valkoinen ja kuulas iho loistaa auringossa ja odotat vain, että lämpötila nousee niin paljon, että voi laittaa ne lyhyet shortsit jalkaan. Joten, on aika turhaa sanoa minulle näistä kalkkilaivan kapteenin jaloista, sillä puen joka tapauksessa sellaiset vaatteet, joissa tykkään kesällä olla ja esittelen näitä kinttujani missä ikinä haluan. En kysele lupia.

Miksi en ota aurinkoa?

Miksi ottaisin? Noh, ensinnäkin kesällä saan ison määrän pisamia, joten näytän siltä kuin minulla olisi rusketusta, ainakin kasvoista, käsivarsista ja rinnuksista. Mutta muutoin suojaan ihoni tarkkaan. Palan saman tien, ei punapäät juurikaan rusketu, toki joukossa on heitäkin, mutta harva ruskettuu. Toisekseen, minulla on vitiligo, joten aurinkoa menen karkuun minkä ehdin. Mieluiten olen siis varjossa tai sitten suojaan ihoani mahdollisimman hyvin.

En aina ihan ymmärrä miksi toisen ulkonäköä on ok kommentoida. Katsoa voi muuallekin, jos ei kestä katsoa vastaan tulevaa. Minulla ei ole mitään syytä siihen, että laittaisin päälleni aina jotakin pitkää ja piilottelisin tätä tasaisen valkoista ihoani. Olen sen verran ylpeä siitä, että on niin tasaisen valkoinen, vaikka minulla on vitiligo. Tosin, kyllä minusta huomaa mitkä kohdat olen lapsena ja nuorena aikuisena aina polttanut. Iho on eri näköistä tietyissä kohdissa ihoani.

Mitä sitten pukisin päälleni?

No kuulkaas, ihan mitä vain. Viis veisaan siitä tykkäättekö katsella valkoisia kinttujani vai ette, oma mukavuus on se kaikkein tärkein minulle. Laitan myös ne lyhyet shortsit jalkaani vaikka ikäni olisi mikä. Edelleen se oma fiilis on tärkeämpi. Minä en välitä siitä mitä sinulla on päälläsi, älä silloin välitä siitä, mitä minulla on päälläni. En kuitenkaan haluaisi pukeutua niin kuin sinä. Jos sovitaan niin, että sinä nautit omasta elämästäsi ja minä omastani, eikös vaan. Silloin on molemmilla hyvä olla. Tai näin uskoisin, vai mitä?

Aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

4 kommenttia

 1. Sari kirjoitti:

  Olen myös herkkä auringolle, mutta rakastan myös aurinkoa ja koitan oman kestävyyteni rajoissa saada väriä. Siksi olen myös niitä ”valkonahkaisten” rotua.
  Käytän lyhyitä mekkoja ja shortseja enkä välitä muiden mielipiteistä. Hoidan jalkani ja muun ihoni siistin näköisiksi ja annan mennä! Kesä ja lämpö kuuluu meille kaikille ❤️

 2. Henna Mykrä kirjoitti:

  Mulla on säärissä diabeteksen aiheuttamat ihomuuotokset, ja olen myös tästä syystä kuullut usein, että en voisi käyttää shortseja. Oon kuitenkin itse sitä mieltä, että asia mille en tippaakaa voi vaikuttaa ei saa mun pukeutumista määrittää millään lailla 🙂

  https://www.hennam.fi

  • villananna kirjoitti:

   Se on juurikin näin, minusta on käsittämätöntä, että jotkut ihmiset jaksaa höpistä toisen ihmisen ulkonäöstä edelleenkin, vaikka pitäisi olla jo selvää, ettei sellaista tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *