Hae
VillaNanna

Lumppis-projektin loistelias kangas

Aika useasti kun kevät koittaa, nostaa päätään myös romanttinen puoli minussa. Herkkyys näkyy myös pukeutumisessa, kaapin perukoilta kaivetaan kaikki pitsiunelmat ja hörhelöiset paidat. kiharaa tukkaan ja hiukan meikin häivää naamaan. Tulee sellainen kiva kesäheinä fiilis. Tosin kesällä en käytä meikkiä ollenkaan kun pisamat näkyvät nätimmin kun ei meikkaile. Tämä on niitä hetkiä kun sitä kesää todella alkaa odottamaan, siitäkin huolimatta, että uhkaillaan kylmillä säillä jälleen.

Lumppulaatikkoon oli eksynyt harmaa, glitterillä kyllästetty ohut villakangas, jonka alkuperä on yllätyspussi, joita Turun Eurokankaassa oli aikanaan kun myymälä muutti Wiklundin tiloihin. Silloin ostin pari pussia erilaisia kankaita, joita sitten olen pyöritellyt aika monet vuodet ja miettinyt mitä niistä tekisi. Nyt pari kangasta on viskattu tuohon lumppulaatikkoon, joten jotain niistä on sitten tehtävä ja ensimmäinen on nyt tässä. Suloinen, tyttömäinen jakku, juuri sopiva tuohon minun kevätolotilaan.

Eilen oli muutenkin aika jännä päivä. Olen tämän kevään tehnyt keikkatöitä aika tehokkaasti omalla alalla mutta nyt alkaa olla ne hetket kun kelit lämpenee ja meidän tarve vähenee, joten siirryn taas koulumaailmaan. Kävin siis tutustumassa uuteen kouluun, jossa aloitan maanantaina työt. Tapasin myös Jaelin, ihanan ja tomeran Appelsiinipuun alla- blogin ylläpitäjän. Hänellä on myös erittäin herkullinen Appelsiineja ja hunajaa- blogi. Oli todella kiva istahtaa kiireettömästi Helsingin keskustassa nauttien hyvästä seurasta ja herkutellen bebe leivoksia. Oli ihanaa myös tutustua uuteen ihmiseen, ihan mieletöntä miten upea ihminen blogin takana on. 
Upea Helsingin keskusta jäi aika hyvin kuvaamatta vaikka suunnitelma oli vähän toinen. Tein jotain muutakin sellaista mitä en yleensä tee, ostin nimittäin ihan uusia sukkia kun tarvitsin sellaisia footsies sukkia, mikä lienee suomenkielinen nimi? 

Paita: Kierrätyskeskus 3€
Kengät: Kierrätyskeskus
Laukku: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto


Mukavaa päivää kaikille!

-Melissa-

14 kommenttia

 1. Metsäntyttö kirjoitti:

  Kaunis jakku!

 2. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Vautsi! Hyvällä tavalla sellainen, mikä voisi löytyä kauppojenkin valikoimista 🙂 Kaunis.

 3. Tuula's life kirjoitti:

  Todella kiva jakku! Kivat hihat, jotka tuovat keväistä pirteyttä.
  Ja muuten, minäkin tunnen ihanan Jaelin. Jael on tullut 2,5 vuoden tauon jälkeen taas Suomeen. Toivon kovasti, että ensi viikolla näen hänet. Yhteen yhteiseen tilaisuuteen ollaan menossa.
  Olipa kiva postaus.
  Mukavaa loppuviikkoa, Melissa!

 4. Marjo kirjoitti:

  WAU, mikä jakku! Nuo hihat ovat just se juttu – pidän! Ihanat myös nuo harmaat kengät!
  Minäkin toivon näkeväni Jaelin ensi viikolla…

 5. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 6. Melissa L kirjoitti:

  Itse voisin hyvin ostaa tällaisia 🙂

 7. Melissa L kirjoitti:

  Oli kyllä mahtavaa tavata hänet ja aika kului aika nopeasti kun höpöteltiin kaikenlaisia asioita 🙂

 8. Melissa L kirjoitti:

  Hihat tosiaan on se juttu. Ihanaa, pitäkää oikein hauskaa <3

 9. matkailijakirppu kirjoitti:

  Todella kivoja yksityiskohtia tuossa takissa! 🙂

 10. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 11. MINNA N/Sukat hukassa kirjoitti:

  Tosi upea jakku! nuo hihat on just kiva pieni erikoisuus, mullakin on kevättakissa (ostovaate) tuon tyyppiset hihat, vaikka arastelin vähän ekaksi meneekö ihan hömpsöttelyksi niin sopii jopa tälläisen tylsimyksen takkiin 😀 !

 12. Melissa L kirjoitti:

  Ei voi olla koskaan liian hömpsö 😀

 13. Elanor42 kirjoitti:

  Kiva takki, kiva malli. Mistä löytyi kaava?

 14. Melissa L kirjoitti:

  Ensimmäisessä kuvassa on lehti ja numero mistä kaavan saa. Saattaa löytyä myös printattavana lehden nettisivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *