Hae
VillaNanna

Nupun ja Söpön lämpöhaalarit

Tipsut ovat erittäin omapäisiä, itsenäisiä ja kissamaisia otuksia. Niitä ei ole helppo kouluttaa, sillä niillä ei ole miellyttämisen halua. Mutta omistajilla on senkin edestä ja tekevät kaikenlaiset kevätjuhlaliikkeet, että kuninkaalliset tipsut viihtyisivät. Meidän koirille ominaista on se, että ne nauttivat kameran edessä olemisesta ja kun ne näkevät kameran niin alkavat heti poseerata.
Aina tosin se homma ei onnistu, vaan koira voi kiukutella syystä tai toisesta. Nuppu on varsinkin sellainen, joka osoittaa mieltään hyvin helposti, jos hommat eivät mene niin kuin pitäisi. Tämä reissu oli juuri sellainen, vähemmän Strömssöläinen reissu.

Mieheni osti minulle jokin aika sitten  lahjaksi Ompele koiralle -kirjan kun innostuin tehtailemaan näille meidän otuksille kaikenlaisia ihanuuksia. Kirjasta onkin ollut valtavasti hyötyä ja mussukat ovat saaneet vaikka ja mitä ihanuuksia päälleen. Kuvia tulee pikkuhiljaa, kunhan saan niitä kuvattua. Koirien puvusto onkin yksi mahtava tapa pienentää tuota lumppiskasaa, sillä enhän minä nyt tarvitse niin paljoa vaatteita. Kiva tehdä välillä muutakin ja tässä oppii myös ihan uusia juttuja.

*    *    *    *    *

Kun muutama päivä sitten lähdettiin koirien kanssa aamulenkille metsään, ei Nuppu ollut kovin innoissaan ja kiitollinen lämpöpuvustaan vaan osoitti mieltään ihan kunnolla. Nupulla on taito saada vaatteet pois päältään halutessaan ja tämä malli ei nyt tyttöä innostanut. Kun päästiin metsikköön niin Nuppu otti haalarin pois päältään ja se siitä. Asiaan ei enää palattu. Kostoksi Nuppu ei halunnut kuvia itsestään ollenkaan vaan joka kerta laittoi pään pois kun näki kameran. Että ei mennyt niin kuin Strömsössä tämäkään reissu.

*    *    *    *    *
Nyt tänne eteläänkin on tulossa paukkupakkasia, joten koiratkin on pidettävä lämpimässä. Nuppukaan kun ei pakkasesta kauheasti välitä vaikka tykkääkin talvesta paljon. Söpö taas jäätyy pystyyn kun pakkanen tippuu tuonne -10 asteen hujakoille. Kesällä taas lutataan vedessä ja talvella kääriydytään lämpimään. Monena vuonna on ollut niin, että talvi on niin leuto, ettei juuri vaatteita tarvitse laittaa päälle mutta nyt onkin toinen juttu. Saapi nähdä miten Söpö ottaa pakkaset vastaan.

Mukavaa päivää kaikille!
-Melissa-

12 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Ihanat ulkoiluhaalarit! Täydellinen rotukuvaus tipsusta "Tipsut ovat erittäin omapäisiä, itsenäisiä ja kissamaisia otuksia." Terriereissä on kyllä aika paljon samaa ja elämä russelin kanssa on joskus samanlaista…tai melkein päivittäin 😀

 2. Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti:

  Ihanat haalarit <3 Mainioita kuvia 🙂

 3. Karoliina Kazi kirjoitti:

  Mahtava haalari! Tuollaisia jotka pitää myös vatsan ja raajat lämpimänä ei ole helppoa löytää, ainakaan täällä Englannissa.

 4. Anna Valta kirjoitti:

  ihana! meilläkin koira ulkoilee haalareissa 🙂

  Anna/Kello neljän aamukahvi
  https://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

 5. Tiia / Littlebigthings kirjoitti:

  Ihan huiput haalarit!

 6. isivuosi kirjoitti:

  Hienot haalarit! Jokaisen kunnon koiran kuuluukin olla omapäinen.

 7. Melissa L kirjoitti:

  Tipsuja voisi kuvailla vielä enemmänkin mutta nuo kolme on niin avaavia ominaisuuksia, ettei muita sanoja enää tarvita 😀

 8. Melissa L kirjoitti:

  Eläimistä saa aina niin ihania kuvia <3

 9. Melissa L kirjoitti:

  Ei auta kuin tehdä vaan itse. Saa parhaat asut.

 10. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 11. Melissa L kirjoitti:

  Nämä vain on vähän enemmän 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *